Followers

Monday, June 16, 2014

Perkid - Pukul 3 Pelajar Sampai Berdarah? (Part 2)

Perkid - Pukul 3 Pelajar Sampai Berdarah? (Part 2)

Masrizi bin Sat
Presiden Perkid / Presiden Poyo

Benarkah berita 3 orang pelajar dibawah ini telah dipukul sehingga berdarah!

1. Nurul Izzati Bt Zaharudin - 981124-01-7578 - 16 tahun
2. Sharifah Nadhirah Bt Tuan Norhan - 911211-14-5224 - 23 tahun
3. Nurul Amirah Bt Zahari - 971027-14-6432 - 17 tahun

Dan yang paling best sekali Presiden Poyo ni kata nak hantar tentera Fisabillah dia kat Janda Baik bantai aku! Eeeee...takutnya aku.  Jemputlah datang bro...

Siap cakap besar lagi yang dia ni dulu bekas tentera AlMaunah. Hak tuih!

7 comments:

Anonymous said...

Tatuttt titeww.... euuwww

odin~ said...

Ke lu yg sembang uncle? Lu pun dulu xcukup tanah lari nk di tibai dgn group2 silat ye... hahaha.... lu tgk la blakang ustaz tu sapa yg ada... lain kali teropong2 dulu,takut jgk kne batang idung sendiri... lu ckp dgn habib rizieq pun,silap2 kene batang idung lu blk kang... hahaha... diorng satu guru tu... kesian kat uncle.. mcm mana nk ikut rasulullah klu perangai penyebar fitnah... hahahhaha... allah hu!

Jamie Surina said...

Gigil-gigil aku dengar dia nak hantar "tenterama-rama" dia.

Anonymous said...

Salam.

Kepada orang yang tak tahu latar belakang tak payah lah nak cerita gebang lebih, dunia ni kecik je. pusing2 tang situ jugak.

aku rasa lepas ni post mesti lagi menarik. Perkid lu orang nak sorok muka kat mana lepas ni? benda ni akan jadi sejarah sampai ke anak cucu tentang kejahatan lu orang. jangn depan berkata lain di belakang buat lain.

bila kita berkata benar yang dusta akan gugur.


MI.

Anonymous said...

Cukupla sebar fitnah. Seek Allah, bukan seek fitnah. Ni semua permainan syaitan nak rosakkan perjalanan dakwah wahai uncleseekers.

Anonymous said...

Aikk baru crita sket dah nak antar tentera... Lel lek la brooo....

Anonymous said...


Isu yg lebih utama, betulkah ketiga2 budak perempuan itu dibelasah? Ada nama penuh dan no IC lagi tertera.

Kalau betul polis kena ambik tindakan. Tahan dan siasat Ustaz Perkid. Tak perlu sesiapa penyokong Presiden Perkid nak kalih isu pula. Sampai ugut nak hantar tentera fisabillah belasah ni apa kejadah?