Followers

Monday, June 16, 2014

Perkid - Anak Pelakon Terkenal Dipukul? (Part 3)

Perkid - Anak Pelakon Terkenal Dipukul? (Part 3)

Rozie Rashid

Nurul (kiri sekali) Nadhirah (anak Rozie Rashid) dan Mira yang telah dipukul sehingga berdarah!


Mohon pihak berkuasa ambil tindakan kat Perkid terutama DETOX (bilik tahanan pelajar yang buat silap contohnya curi makanan dalam asrama). Ada kes sorang pelajar ini dikurung sampai 8 bulan.

Dengar cerita banyak kong kali kong telah berlaku pada penuntut disana....

Mohon Jabatan Kebajikan Masyarakat siasat tentang pelajar2 disini tidak diberi peluang amik SPM.

Kalau pegawai JKM nak datang jangan buat temujanji sebab dia orang ni akan prepare apa yang patut untuk cover line

Lagi satu, duit bulanan dari ibubapa sebanyak RM500 sebulan dan duit pendaftaran masuk sekitar RM2,000 pihak Perkid buat apa?


Makanan yang dihidangkan tak setimpal dengan duit yang ibubapa mereka beri setiap bulan

Ada juga segelintir penduduk kawasan perumahan Perkid yang menyampah dengan Presiden Poyo. 

Pakai kopiah, jubah dan selempang tapi perangai macam gampang! 



8 comments:

odin~ said...

Citer saja la kamu ye... mana bukti darah2 tu? Ke kamu yg sebat... hahaha...

orang luar said...

kalau mereka tidak cedera , minta pihak perkid itu sendiri yang buktikan bahawa mereka bertiga selamat dan tidak cedera . kalau lah anak kita yang kat dalam tu , pasti kita juga yang melenting ..

Anonymous said...

Salam.

tunjukkan bukti. mana gambarnya.
kalau berani dan berkata benar tunjukkan gambar... tak lama lagi pecah tembelang lah perkid ni.

yang cedera tu anak manusia bukannya anak binatang..

MI.

jalaluddin arrumi said...

alhamdulillah...uncle seekres ni ajar dorang penuh dgn islamik,,siap boleh mandi manda satu kolam..hai budak irah tu awat hang bodoh sgt,,,otak letak kapla lutut kah,,,,alfatihah utk uncle seekers dan irah,,

Anonymous said...

Tu dia eh.... mcm hang tak pernah mandi kolam la jalal.. aku rasa ustaz ngan ustazah pun pernah mandi kolam jugak..

P/S : uncle cantik view.. nak pi tempat ni kat mana??

Anonymous said...

Wakakaka . Lawak ko uncle seekers . Rozie Rasyid buat report polis pasal anak dye , ko nak gebang lebeh . Hohoii . Semua budak yg ko bela semua penagih dadah . Semua bdk masalah yg mak bapak deorang hantar ke perkid sbb mak bapak deorang xnak bela , minta bantuan perkid pulihkan . Xpayah nak citer gebang lha uncke seekers , silap silap mak bapak buat laporan ko culik anak deorang .lagypun utk makluman ko , semua pasal ko bebudak 3 org yg dah balek semula ke perkid ney , dah bongkar kan , deorang bongkar bkn sbb takut , tp sbb rase bersalah dan berdosa , apelah yg ko ajar yekk . Mandi kolam same same , xya solat , xya puasa , kite pesta sampai maty . Camtu yek :D innalillah , waiyyadzubillah . Allahu yahdik !

Anonymous said...

Saya salah seorang bekas anak bina di perkid selangor.bilik detox bukan bilik sebab melakukan kesalahan.bilik detox untuk mengajar kita merendahkan segala ego dan membuang sikap buruk yang ada dalam diri kita.memang saya akui ade rotan semasa dalam rawatan tapi jika kite melakukan kesalahan.kalau tak buat salah tak akan kena rotan.bagi saya perkid tempat yang terbaik.rawatan di situ yang banyak mengubah hidup saya menjadi lebih baik.

Anonymous said...

SALAM.

minta dibukakan hati pengikut2 perkid supaya hati tak hitam,terutaman sekali presiden perkit yang kuat KONA!

menjual AGAMA dengan WANG RINGGIT.

bila dah terbuka rahsia mula lah nak KONA sana sini.

apa jenis manusia pun tak tau lah, tengok muka pun dah tau USTAZ KEMETOT ni mata duitan. cerita bukan main putar alam pom pang pom pang cable sana sini tapi PERKID tak penah2 maju pun aku tengok.
APE CER???

MI.