Followers

Friday, July 18, 2014

"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"

"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"





Assalamualaikum warahmatullahi ta'ala wabarakatuh kepada semua yang membaca coretanku ini.

Ini adalah coretan saya yang kedua untuk blog uncleseekers ni.  Dah lama tak menulis, ni pun Dzoul yang minta tuliskan.  Jika tak, memang tak la.  Bukan tak nak, tapi disebabkan kesibukan tugas di pejabat.  Bila Dzoul yang minta, kena luangkan juga masa untuk menulis bila teringatkan pepatah melayu “orang berbudi kita berbahasa”.

Sepanjang penglibatan saya dalam Forex ini bermula Mac 2014 yang lepas, terlalu banyak rasanya jasa group admin GV6 ini kepada saya dari segi kewangan.  Beban kewangan memang terasa ringan semenjak join group gv6 ini.  Walaupun hasil usahasama perniagaan macam saya ni cuma dapat 40% sahaja keuntungan tapi masih amat berbaloi.

Semenjak Mac 2014, profit yang telah di bank in ke akaun saya mencecah RM54,590.68. Alhamdulillah dengan rezeki yang Allah bagikan kepada saya ini menerusi group GV6 yang diketuai oleh Uncle.

Mac 2013 - RM 14,401.61

April 2013 - RM 6,081.04

Mei 2013 - RM 10,108.03

Jun 2013 - RM 4,800.00

Jul 2013 - RM 19,200.00

Walaupun dalam keadaan pasaran Forex yang tidak menentu sejak kebelakangan ini, alhamdulillah kesemua akaun kami di GV6 ini selamat walaupun profit yang dijana berkurangan.  Takpe kurang, yang paling penting selamat, supaya duit yang dilaburkan oleh kami tidak hangus begitu saja  Akaun-akaun kami sentiasa dijaga dengan baik 24 jam sehari  oleh group admin GV6.

Disini, saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Uncle, Dzoul, Mizi, Adeek, Yaya, Mona, Roni & Adan dalam mengalas amanah ini dengan baik sekali.

Dengan adanya profit ini, rasa beban untuk menampung kehidupan harian yang kesemua barangan sentiasa naik harga dapat diatasi.  Dengan rezeki yang Allah bagi ini, jangan lupa ada hak orang lain di mana kita perlu lunaskan, supaya rezeki yang diterima menjadi berkat.  Dan In Shaa-Allah jika ianya berkat, ianya tak akan putus dan In Shaa Allah juga ianya akan bertambah.

Akhir kata, jangan lupa untuk doakan supaya Allah murahkan rezeki kita setiap kali lepas sembahyang kerana rezeki itu hak mutlak-NYA.

Dikesempatan ini, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua yang beragama Islam.  Semoga pada bulan Ramadhan kita pada tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.

Balqis

Macam Mana Nak Hidup Macam Ni
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...



2 comments:

Bro Jacket @ Camp 2 said...

Woi.. banyak tu. Raya sakan lah awak tahun ni. Saya tumpang gembira. Tahniah kerana masih ramai ahli yang menaruh kepercayaan kepada Uncleseekers. Ramai jugak yang tak percaya.
Kepada Uncleseekers, Dzoul dan Admin... Well done kerana bertungkus lumus menjaga akaun ahli2 dengan mendapat keuntungan yang besar. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI..

Anonymous said...


Alhamdulillah Balqis. Untuk menghadapi hari raya yg makin hampir ni, tak ada duit raya ke untuk member GV6, tuan admin?