Followers

Sunday, October 12, 2014

Perkid - "Aku Tak Teragak Patahkan Kaki Kau Dua Belah!!..." (Part 10)

Perkid - "Aku Tak Teragak Patahkan Kaki Kau Dua Belah!!..." (Part 10)


Hazrizah Matsani
Bonda

Aku msuk perkid 22/10/13. Aku chow dari sana 19/4/14.
Aku lari sbb aku tak tahan duk sana dengan mulut anak2 ustaz yg laser nak mampus.






Mula2 aku msuk dah kena teranjang ngan budak2 sana dari arahan bonda. Aku terus gi blkg, diorg dah suh bogel dpn diorg sbb nk check satu badan. Katanya kat sini wajib.


gambar hiasan

Otak aku terus dah jam. Kak nor(penjaga) kata "dpn jantan bole bogel, dpn pompuan takkan nk malu?" Cam pundek je. Lps tu trus msuk detox. Rasa mcm dlm jail, dgn tkde tilam selimut kipas smua.

gambar hiasan

Mlm tu aku nk buang air kecil tp diorg tknk buka kan pintu detox. Diorg suh aku kencing dlm bekas? Makcik dia la. Ingat aku binatang ke apa? Sial je. Ptg2 mcm sauna sial dlm tu.


gambar hiasan



gambar hiasan


Pepagi selalu terjaga sbb sejuk sgt, bdn smpai mengigil. Minta selimut diorg kata "ingat ni hotel ke nk minta selimut bagai?" Aku saba je. Ada hari aku blah dari sini.







Sebulan lbh gak aku duk detox. Tak nak sakit bdn aku tido atas papan. Aku ada sakit, kekurangan darah sbb penah operate cancer (fibroid) . Keje aku asyik nk pitam je. So tarbiah sana, ingat aku pura2 pitam.


Kanser Fibroid Fafa- berat 6kg



gambar hiasan


Haritu aku demam. Serious tak larat gila. Diorg just bg rehat kjap. Bkn nk bg ubat ke apa. Then time solat aku tumbang, tarbiah terus gi ambik air satu baldi simbah kat aku.

Peh sumpah sakit hati. Aku bgn2, bonda nk jumpa. Bonda suh aku gi dapur, kemas2 mop basuh periuk smua dgn keadaan aku demam. Aku tumbang lg, aku terjaga diorg biar je aku kat dapur.

Serious kejam!

gambar hiasan

Esok lusa tu, abah nk jumpa semua budak pompuan. Abah pnggil, dia ckp "asal ngan kau? Keje nak pitam je. Ingat ada org ke nk angkat2 kau? Sini kau, aku hilangkan rasa pitam kau tu!!"


gambar hiasan

Rotan tgn aku smpai timbul2 urat. Selagi aku tk nangis slagi tu dia pukul. Dia bengang terus pegang tgn pulas ke belakang dan siku bdn blkg sampai ke lantai. 



gambar hiasan


Ada ke patut ustaz pegang pompuan dan buat camtu? 'What a freak'. Aku paling bengang ngan bonda, dpn parents aku baik je, blkg duk kutuk2 parents aku. Asyik perli aku je. Dia tak sedar yg dia tu bekas anak bina gak.

C*b*i je perangai. Bila ada apa2 majlis, huh standby la kat blkg, basuh2 periuk besa ngan pingan cawan yg terlampau byk. Selagi tak selesai, selagi tu takleh rest dan balik rumah.

Kata tempat tu menutut ilmu tp kenapa tetibe kena jd kuli batak? Anak ramai tp nk suh anak org lak? Aku rasa kat sana belaja tak sgt, sbb ustazah/ustaz slalu tk dtg class.

Kat sana kena belakon baik2 dpn diorg, smpai percaya kat aku. Aku dpt buat keje bahagian luar.

Penat mmg penat. Tp kena saba, line clear. Trus chow! Aku lari panjat bumbung. Terus masuk hutan, sikit lg diorg nk dpt tangkap.


Masrizi bin Sat
Presiden Perkid


Aku ingat lg abah warning kat aku "kau cuba lari dari sini, aku tak teragak patah kan kaki kau dua belah!" Haish, tak penah2 aku jumpa ustaz gila mcm ni.

Mampus la dia ngan bini2 dia. asalkan tak kacau hidup aku lg. Tak sia2 aku belakon smua tu. Bebas dari smua seksaan. Yuran every month RM500, tapi mcm tu hasil dia?

Tu nk ambik kesempatan kat org je!

Nak duit sbb nk bina kem Perkid bodo tuh. Bangang teramat, dah takde duit duk diam2 jela kat rumah papan yg nk roboh tuh.

Apa yg aku cite bkn reka2.

Yg benar,
Fafa.

No comments: