Followers

Wednesday, February 26, 2014

Kapal Mabuk

Kapal Mabuk





 Januari 2014 - Klik Imej Untuk Paparan Lebih Besar


Februari 2014 (1) - Klik Imej Untuk Paparan Lebih Besar


Februari 2014 (2) - Klik Imej Untuk Paparan Lebih Besar


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...


Wednesday, February 19, 2014

189 Kali DITIKAM Baru Rebah

189 Kali DITIKAM Baru Rebah






Semua perkara kita lakukan pasti ada risiko. Samada kecil atau besar. Kita makan nasi pun ada risiko tercekik/terbegek tengah makan. GV6 juga ada risikonya, mustahil tiada risiko yang terlibat.




189 kali 'Loss' berterusan baru GV6 rebah digelanggang. Purata GV6 trade untuk SEBULAN adalah 10 kali trade. Untuk kalah, ia mengambil masa SETAHUN setengah. Itupun peratusannya KURANG daripada 0.01% sahaja.


Risiko yang RENDAH keuntungan yang TINGGI




Untuk bulan Februari 2014 ini sahaja keuntungan sudah capai 71.31% berbanding Januari 2014 hanya 55.97% sahaja.








Dalam jangkamasa lebih kurang 2 bulan sahaja bermula 29 November 2013 dah pulang modal.
100% 'Free Risk'. Selepas daripada ini hanya kaut untung sahaja.

Yang Kaya Bertambah Kaya!




Keuntungan bulan ini sahaja dengan modal USD7,000 untung USD4173.36 keuntungan keseluruhan bermula 29 Nov 2013 (November dan Disember guna produk GOLD - keuntungan 10% -12%) sehingga hari ini, keuntungan diperoleh adalah USD6,980.35.


72% Win / 28% Loss


Keuntungan tertinggi untuk SATU kali trade adalah sebanyak USD840.78 dan 'profit factor' sebanyak 5.18. Semakin tinggi 'profit factor' semakin banyak keuntungan diperoleh.




Analisis yang diperoleh, keuntungan selalu diperoleh pada setiap hari Selasa dan terendah adalah pada hari Rabu. Jika mengikut ranking daripada yang tertinggi ke terendah;

1.Selasa
2.Jumaat
3.Khamis
4.Isnin
5.Rabu




Sekiranya mengikut jam, keuntungan banyak diperoleh pada pukul 5 PAGI (GMT +2). Jika di-convert waktu Malaysia adalah pukul 11.00 PAGI.


Keuntungan menghampiri 200% dalam masa 2 bulan





Keuntungan 2 Bulan USD7k++


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...



Monday, February 17, 2014

2 ‘Ekor Rimau Besaq’ Dok Jaga Kat Sana

2 ‘Ekor Rimau Besaq’ Dok Jaga Kat Sana


Melalui undangan tuan rumah melalui wasap group untuk jamuan buah2an 5-L iaitu Langsat, Lambutan, Luku, Langgis and the greater Lulian, hamba menyanyakan satu soalan kat permaisuri dan para askar2 hamba,


“Sape nak buah Durian?”

Jawap mereka “Nnnaakkkkkkk…”

“Jom kita pergi Janda Baik”

Jawap depa lagi “Jjjoommmmmm”

 
Ui, mudah benor ngajaknya, maklumlah dapat makan free, tapi sibujang hamba yang dua org tu tanya lagi, ape yang paling best kat Janda Baik, hamba jawap, “boleh mandi sungai”, melompat suka depa. Anak isteri hamba ni memang suka kalau hamba bawak depa pergi jalan2 cuti hujung minggu, sebab masa tu je depa dapat jumpa nak bergurau manja dengan hamba. Hamba pun suka gak kerana diberi kesempatan Tuhan untuk melihat anak2 membesar didepan mata. Tapi hamba akur, mungkin dalam setahun dua lagi yang bujang2 tu dah tak dapat nak ngikut hamba kerana komitmen masing2, mesti masa tu hamba akan terkenang2 saat manis bersama depa termasuk trip hamba ke Janda Baik nie.



Dalam jam 3 ptg hamba dah terpacak dibumi Janda, tapi kerana tak pernah sampai ke teratak Uncle, terpaksalah hamba menelepon Tanya direction, setelah diberitahu lebih kurang cara2nya sampailah juga hamba kesana, disambut dengan senyuman Uncle dgn rambut rebonding meginya. Hamba diberi kesempatan berjumpa dgn ayahanda Pak Habib, betul beb, hamba saksikan sendiri cara Pak Habib melayan tetamu termasuk Uncle sendiri amat mesra seolah Uncle ni masih anak remaja melalui tutur kata, layanan dan body language, hamba pun mengimpikan mudah2an dapat mencontohinya pada perhubungan hamba dan anak2 hamba.


Kerana masalah trafik kat simpang genting sana, beberapa rakan sepermainan lambat menghadirkan diri, jadi Uncle mengajak hamba sekeluarga minum2 dulu di restoran Kak Long kat sebelah dusun je, dapatlah juga anak2 hamba makan laksa dan aiskrim free, hamba juga ternanti2 nak jumpa kariah GV6 yang lain, Cuma beberapa saje yg dapat hadir, takpelah mungkin masing2 ada komitmen lain, dikesempatan lain nanti kita dapat berjumpa.

Sdr Dzoul,



Hamba amat bersyukur berpeluang membawa anak2 hamba merasa sendiri pengalaman memetik buah didusun, tak seperti zaman hamba kecil dulu, hamba merasa juga panjat pokok rambutan, manggis sedangkan anak2 hamba tak merasa pengalaman sebegitu, jadi dengan peluang sebegini dapatlah juga mereka merasa suasananya, sedikit sebanyak berbekas jua dihati mereka. Hamba dulu jaguh juga bab panjat pokok, tapi semua skil dah karat, tak dapatlah hamba nak tunjuk bakat terpendam hamba tu, sekarang nie hamba belajar panjat lain pula.


Buah Manggis, buah rambutan dan buah durian, memang biasa kita boleh jumpa di mana2, bersepah. Tapi apa yang buat ianya istimewa di sini kerana buah2 ni Uncle yang belanja. Contohnya, Kita boleh bercerita yang kita dah merasa durian D24, Z10, musang king, king kong tapi semua tu serata tanah melayu kita boleh jumpa. Tapi tuan hamba, durian Uncle, hamba jumpa kat Janda sahaja. Tempat lain confirm takde… tak caya cer Tanya Tok Wan ye..

Sdr Dzoul,




Anak2 bujang hamba tu pantang jumpa sungai @ kolam, abis nak diterjunnya, nasiblah uncle pelawa juga pergi Saufiville (betul ke eja tu) untuk minum2 senja, anak2 hamba pun apalagi, sambung berendam le kat kolam, mcm2 aksi, terjun tiruk, kuak dada, kuak lentang, kuak kangkang, habis dibuatnya, dulu masa hamba sebaya depa, mandi parit je dapat rasa. tapi hamba minta sorry pada kalian semua kerana putera bongsu hamba buat perangai merengek pula, bukan apa hamba terlupa nak bawa bola kegemaran dia, maklumlah anak dah ramai, mudah terlupa hamba. Nasib baik permaisuri hamba, penyejuk dimata-penawar dihati, penyabar orangnya. TQ bebanyak ye Darling.



Hamba juga berpeluang masuk ke dalam bilik operasi menyaksikan sendiri segala kelengkapan yang telah di setup untuk mengoperasikan projek GV6 di sini. Saper sangka, bilik yang nampak uzur diluar tapi kelengkapan di dalam macam 5 star hotel lagaknya. Ruang untuk tetamu pun dah mcm tempat ahli korporat je. Ni ada satu rahsia hamba nak kongsi bersama, pintu nak masuk bilik operasi Cuma kunci pakai main sendal je, tak takut depa nak hilang barang dalam tu semua sebab hamba ada perasan 2 ‘ekor rimau besaq’ dok jaga kat sana. Masa hamba kat dalam tu, rimau tu tgh lepak kat ruang tamu.

Sdr Dzoul,

Akhir kalam, hamba ada terdengar panggilan telefon Uncle pada Dzoul sebelum kami semua mengundur diri, menanyakan samada kami semua puas hati, jawap Dzoul “jangan risau bang, semua puas hati” tapi sdr Dzoul, bagi hamba, kalau hamba dah puas hati maknanya hamba tak perlu datang lagi, Hamba sebenarnya tak puas lagi, jadi insyaAllah hamba akan datang lagi. Itupun jika tuan rumah dan tuan hamba sudi menerima hamba sekeluarga lagi.

Terima kasih pada tuan rumah, Pak Habib, Uncle, Dzoul pada segala apa yang dikongsikan pada hamba sekeluarga dan rakan2 untuk makan, minum, masa, usaha dan tenaga. Hanya Allah yang dapat membalas budi Tuan2 semua. Terima kasih, hingga bertemu lagi…

Salam hormat,

Mohd Fazel

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943




Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...


Friday, February 14, 2014

Cencaru Makan Petang





Klik Untuk Paparan Lebih Besar 




Klik Untuk Paparan Lebih Besar


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943


Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...

Wednesday, February 12, 2014

Profesor Temberang (Part 4)

Profesor Temberang (Part 4)

 
Nano 5
Produk tiruan
Dengar citer produk ni dicampur dengan air! Betulke nak rasa manis perlu sampai lima enam titik? Kalau nak untung lebih pun tak baik aar buat cenggitu kat pengguna. Aku rasa mesti mangkuk ayun Sofi Marjuki tu jual mahal tak nak turunkan harga. Masa aku jadi pemerhati perniagaan ni, mahngkuk ayun ni jual RM27 sebotol! Lagi satu nak tanya, oleh kerana produk yang dijual oleh mangkuk ayun ni mahal sangat korang sanggup beli produk P3 dengan harga RM23 pastu letak label korang sendiri! 
Kalau betul kira tak aci lah, lagi hina kalau dicampur dengan air!

Produk P3 yang Asli (klik)


 Pelbagai perasa yang dihasilkan untuk pilihan pengguna (klik)
Aku sendiri sebegai saksi melihat produk P3 ini maju sedikit demi sedikit bermula dari bawah

Buat bro yang menjadi tokey produk tiruan Nano 5,

Lu pernah datang umah wa kat Janda Baik buat launching produk P3 (video kat bawah ni sebagai bukti - klik). Kecik punya hal lu sudah tak ngam sama partner-partner yang lain.






Lu pun tau wa satu sen pun tak amik untung atau jual produk seumpama ni. Hari tu rakan kongsi lu minta tolong sangat2 kat wa & the group masak untuk 150 orang dua malam satu hari. 

Bukan nak ungkit laa..bajet yang lu orang beri setakat lepas beli barang-barang dengan bayar gaji pekerja je. Wa sendiri pergi beli barang kat Selayang pastu balik tolong orang dapur siang dan tolong apa yang patut. 

Wa sendiri layan semua ahli-ahli lu jadi waiter angkat pinggan! Semua yang hadir menjadi saksi.

Lu tau apesal aku tolong kaw-kaw company lu orang (klik)? Sebabnya aku seronok tengok korang bertungkus lumus bersatu untuk memajukan produk lu (klik) (klik)

Melayu Beb!

Memang aar produk lu bukan terbaik dalam dunia tapi kira ok aar dapat membantu meringankan pesakit kencing manis yang ketagih gula pasir. Nyamuk-nyamuk yang buat bising ti standard aar sbb dah spesis loser. Kerja asyik cari salah orang jer. Diri sendiri asyik gagal sajer apa yang dibuat



Mangkuk Ayun Sofi Marjuki

Memang aaarr kadang2 aku panas tengok bangsa sendiri yang tamak haloba untuk kepentingan sendiri tapi janganlah kerana isu kecik pun lu sanggup bersekongkol dengan mangkuk ayun Sofi Marjuki kaki temberang tu

Cuba lu tengok lapuran makmal yang mangkuk ayun ni jaja kehulur kehilir satu Malaya? Akhirnya makan diri sendiri! KKM yang dia GEBANG tu empat tahun yang lepas punyer. Dah expired beb! Yang tu kan Manis Global yang punyer! Haiyaa..

Mangkuk ayun yang aku kenal ni memang MUKA TEMBOK. Ko cakap lah aper pun pasal dia, dia buat tak tau jer dan tanpa ada rasa bersalah.


klik imej untuk lebih besar


1.  Gula - 99.9 - Giler aper?
2. Kabohidrat - 99.9 - Formulasi Dr Sofie Marzuki Taeek Kucing!
3. Kalori - 400 - Giler babun!

Citer mangkuk ayun mabuk kat Desire Club dengan kemaruk 5 Gro blom aku story lagi.  Hu hu


Raja P3
Mohd Aidi Senin

Bro Aidi, dah masuk artikel keempat aku tulis pasal mangkuk ayun ni tapi takder sorang pun pegawai ko atau ko sendiri contact aku. Buang bahasalah sikit. Bukannya ko yang terhegeh2 minta aku tulis benda alah ni dan juga bukan aku terima satu sen pun dari ko untuk artikel ni tapi apa salahnya ko contact aku say elo. Cipet aar lu.

Aku berani kerat 10 jari tangan aku kalau ko tak baca artikel aku ni! Kalau ko tak contact aku pun takderhal, janji ko sukses dalam perniagaan P3. Selagi ko jujur aku akan bersama tapi kalau temberang... aku orang yang pertama akan bantai!

Uncleseekers
Seek The Truth