Followers

Sunday, May 11, 2014

Profit Memang Kencang

 Profit Memang Kencang



Assalamualaikum...

Alhamdulillah syukur ke hadrat illahi diatas segala nikmat yg di beri olehnya..

Saya Yusniza ingin meluahkan pengalaman saya dengan Uncle Seekers @ lebih mesra di panggil dengan panggilan "Boss". Saya telah mengenali beliau sejak dari tahun 1990 dimana beliau adalah seorang yang berdedikasi dan sangat mengambil berat ke atas kebajikan pekerjanya.

Beliau boleh dianggap sebagai seorang abang dan juga sahabat dalam segala perkara serta keperihatinan beliau terhadap orang yang dekat dengan dirinya.

Pada bulan Feb 2014, saya telah bertemu beliau di janda baik. Beliau telah menceritakan tentang forex GV6.

Pada mulanya saya agak keberatan ingin melibatkan diri dengan dunia forex ini kerana saya kerap mendengar tentang kerugian dalam perniagaan ini.

Tetapi disebabkan saya telah lama mengenali beliau dan tahu cara beliau bekerja dengan jujur, amanah dan dedikasi, saya telah membuka minda untuk menyertainya.

Sejak saya menyertai forex GV6 pada Mac 2014 dengan modal pelaburan sebanyak USD 47,500, saya telah mendapat keuntungan sebanyak 40% dari nilai untung yang terhasil.

Jumlah itu sudah cukup untuk dijadikan pendapatan sampingan buat saya. Profit memang kencang dalam tempoh tersebut.

Alhamdulillah dengan izinnya saya telah mendapat rezeki dari profit GV6, 'white manta' dan 'black manta'.

Akhir kata,jutaan terima kasih kepada uncle (Boss), Tn Mizi, Dzoul dan admin GV6 kerana telah memberi saya peluang ini.

Semoga semua yang terlibat memperoleh rahmat darinya.

Sekian Terima Kasih....

Wassalam.

Yusniza Manap

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...


Friday, May 9, 2014

Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….

Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….




Salam 8 Rejab 1435 (saat coretan nie ditulis)…Alhamdulillah ini artikel saya yang ketiga untuk menceritakan tentang pengalaman, keadaan, suasana dan kejayaan sepanjang saya bersama Miliun nie..pejam celik pejam celik mata dah hampir 9 bulan saya bersama Uncle dan teamnya. Adalah dimaklumkan sepanjang saya bersamanya sehingga saat ini akaun saya masih hidup dan bekerja memberikan keuntungan setiap kali urusniaga ditutup. Adalah sukacita diceritakan sehingga saat ini saya telah mendapat semula jumlah modal asas dan pembelian robot maka keuntungan yang akan diterima adalah merupakan bonus dari modal yang diniagakan. Selalunya istilah bonus nie hanya kedengaran pada hujung tahun tetapi situasi saya pulak setiap kali urusniaga ditutup itulah bonus saya…tak percaya?..tak baik menipu Allah Taala marah….tiada keberkatan di dalam menipu.

Sukacita diceritakan disini bermacam-macam jenis pembaharuan yang telah dilakukan oleh Uncle dan Teamnya untuk menjaga amanah yang ditanggung sememangnya saya tahu kesibukan kalian sebab bukan jumlah yang kecil kalian niagakan …jumlahnya adalah besar dan tidak kita sangka sampai ke tahap ini pencapaian group kita. Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah pun hehe..pasal bila dah Nampak jalan kesenangan semuanya menjadi mudah dan senang…jalan kekayaan dan kerezekian nie sebanyak nafas manusia yang melata di muka bumi Allah nie maka sebanyak itulah jalan kerezekianya…buktinya rata-rata kami yang masuk bermacam saiz modal margin bermacam jenis robot yang telah tercipta dan bermacam keuntungan yang telah diperolehi..contoh untung dapat duit tu basic lah kan..pada masa yang sama program infak untuk anak yatim telah bermula dan jalan kearah kebaikan terbuka luas untuk group nie maksudnya kerezekian untuk dunia dan akhirat berjalan seiringan..

Selagi manusia berjasad bernyawa berakal bernafsu..ujian dan godaan pasti ada apatah lagi dalam soal rezeki…begitulah yang menimpa group kami namun itulah adat resam membujur lalu melintang patah kita teruskan langkah dengan izinNya kemana pengakhirannya…namun niat di hati ikhlas mencari rezeki yang halal dan diberkati setiap pancaroba akan ditempuh dengan inayahNya…

Alhamdulillah bertambah kuat dan kukuh ukhuwwah kita dan bertambah keuntungan kita bersama hehe…moga-moga ini menjadi pemangkin kearah ekonomi Islam yang lebih baik…kita berusaha..kita merancang…Dia yang mengizinkan..apa yang penting kemuafakatan dikekalkan..kesabaran diperkukuhkan…ketaatan di patuhi in sha Allah kebaikan akan menyusul nanti….

Pendekatan selama saya bersama group nie…banyak manafaat yang diperolehi…yang paling penting perlu yakin rezeki dari Alllah bukan atas kebijaksanaan manusia kelak tidak kerugian penyesalan akan melanda…ermmm coretan ini luahan atas dasar rasa hati sepanjang bersama Uncle dan group nie percayalah Ilmu kerezekianNya tersangatlah luas..manusia yang paling jahil dalam ilmu forex boleh menjadi sang arif dalam ilmu forex dengan izinNya jua…….tak gitu Uncle? Hehe…

Wassalam.


J_rawa



Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943


Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...

Monday, May 5, 2014

Business Is Business Nothing Personal

Business Is Business Nothing Personal

Setiap masa, setiap saat uncle & the gang tak henti – henti mencari formula baru bagi membaik pulih serta menambah baik robot – robot sedia ada. Terbaru satu lagi formula dihasilkan ... MANTA . Dan hasil yang telah aku perolehi adalah lebih baik daripada GV6 .

Selama aku melibatkan diri bersama – sama dengan group yg blh aku panggil sbg famili ni byk benda yg aku dpt dan perlajari. Bukan saje wang ringgit semata- mata tetapi semangat setia kawan, sikap tolong- menolong yang membuatkan aku terus kekal di dalamnya. Keperihatinan pihak admin sgt aku respect. Bukan la nak bodek (x dpt pe pun ). Cari la mana – mana pelaburan dalam dunia ni yg blh ganti balik duit kita yg dah lebur.. Tp kenapa dia sanggup nak ganti dan tanggung risiko. Bukan senang nak pikul amanah org. Kat sinilah aku nampak kelainan didalam projek (bisnes) ni. Dan x ujud langsung istilah ‘Business is business nothing personal’. Naik sama-sama naik,asal tiada penyakit PHD dan iri hati. Setiap duit yang diamanahkan dilabur dan dipantau sebaik mungkin. Tp biasa la, pasaran xselalu menyebelahi kita. Bg aku yg penting duit yg dilabur x hilang.

Setiap org berkeinginan nak ada duit lebih seterunya menjadi kaya. Yng kaya bertambah kaya, yang miskin.... Dengan adanya projek sebegini secara x langsung org yg xberapa nak kaya cam aku ni dpt merasai menceburi permainan org kaya (Forex). Projek ni milikan orang


melayu (Islam) . Apa salahnya kita yg bergelar org melayu ni , lagi Islamnya... menyokong sesama kita bukan hanya ‘mengondemkan’ org. Tak boleh org lebih sikit mula la timbul penyakit PHD. Sampai bila kita nak maju. Kalau tak, takkan kita bergelar me ‘LAYU’.

Darwis

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943


Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...