Followers

Saturday, November 29, 2014

Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot 'GV6 Diamond' Ni Boleh Rugi

Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot 'GV6 Diamond' Ni Boleh Rugi

Salam kepada semua pembaca blog Uncleseekers,

Sebelum tu aku nak perkenalkan diri aku. Nama aku Roni Trista.

Aku dah join dengan group ni lebih kurang tujuh bulan. Selama itulah aku berada di office Gv6 janda baik ni 5 hari seminggu.

Sabtu baru aku balik rumah jumpa anak bini. Begitulah rutin mingguan aku.


Akulah Roni Trista. Orang panggil aku Aron

 Dari mula aku join kat sini macam-macam robot yang aku dah tengok antaranya GV8 dan Manta. Tapi semuanya kelaut jugak akhirnya.

Kesilapan paling besar aku nampak adalah sebab nak untung banyak. Mula-mula memang la sedap dapat untung besar tapi karam pon cepat jer..

Aku sendiri pon rajin mengikuti forum-forum forex yang ada di website dan juga di laman grup FB.

Salah satu grup yang selalu aku lawati adalah group Signal, Analisa & Berita Forex Percuma . Aku suka melihat analisa-analisa dan juga signal yang diberikan disitu.

Banyak yang aku belajar dari situ.

Dan berbagai bagai ramalan yang diberikan berdasarkan analisa teknikal masing-masing.

Apa yang aku nampak ramai trader-trader baru yang masih tercari-cari cara yang betul untuk menceburkan diri dalam forex ni.



Aku berani potong 10 jari kalau Robot Gv6 Diamond ni boleh rugi



Pada aku untuk menjadi trader memang banyak cabaran yang harus dilalui, bukan senang nak senang.

 Aku sendiri pon trade manual lebih 5 kali dah Stop-Out (karam).

Jadi kalau ada yang cakap sesapa yang trade forex tak pernah merasa kerugian, aku rasa mesti ada sesuatu yang tak kena. Bak kata Dzoul, kalau trade manual dia kata dia tak pernah karam, dia tu memang 'luarbiasa'...hehehehe..

Ok berbalik semula pada robot sebelum ni yang kami guna iaitu robot GV6 , boleh dikatakan semuanya membuat prestasi yang cemerlang.

Tapi masalah teknikal server (VPS-virtual private server) menjadi penghalang dan terpaksa di trade secara manual akhirnya kelaut juga.

Tapi bila rugi, Uncle akan ganti balik semua kerugian yang di alami (klik). Cuma cepat atau lambat saje bergantung pada situasi market.

Aku kenal dengan Uncle ni dah lebih 10 tahun dan aku tau la dia kalau dah berjanji mesti tunaikan. Sebelum ni pon banyak akaun yang mengalami kerugian diganti semula.

Aku gerenti belum ada syarikat yang menyewa robot (EA) yang macam uncle buat dalam Malaysia ni. 

Tak payah risau pada yg rugi , apabila di ganti semula, Uncle akan bagi profit keuntungan 100% selama 3 bulan untuk peserta yang mengalami kerugian.

Rasa-rasa ada ke individu atau syarikat yang akan ganti semula modal jikalau mengalami kerugian?

Aku tak pernah dengar lagi rasanya. Kebanyakannya cabut lari. Dia selalu pesan kat kami semua...

"Derita sementara kemuliaan selamanya"

Hanya di sini aku dapat pengalaman macam ni.

Jadi kesimpulannya peserta tak perlu risau langsung.

Ingat tadi datang 2 orang je minggu pertama datang bengkel, rupanya 5 orang, Insyaallah sama-sama kita merasa hasil nanti (klik)


 Power tak robot ni?

Sehingga yang terbaru uncle test untuk robot GV6 Diamond. Untung sikit tapi gerenti tak akan karam walaupon di badai ombak yang besar dengan izin Allah.

 Lihatlah sendiri. AUDUSD tengah 'buat perangai' sell dah dua minggu, robot ni rileks je. Kalau manual dah kena hedging



Jadual keuntungan GV6 Diamond ( klik image untuk lebih jelas)

Untung lebih kurang 6% sebulan atau 72% setahun pakai robot GV6 Diamond. Rezeki Tuhan yang beri kepada sesiapa yang dia suka


Kalau orang nak join rezeki ni sama-sama korang boleh contact Adeek atau Mona kat 013-3057802 / 013-3089602. Setiap minggu 3 orang saja.

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
017-2648451

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi


Wednesday, November 26, 2014

Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula

Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula

Assalamualaikum warahmatullahi ta'ala wabarakatuh kepada semua yang membaca coretan KETIGA ku ini.

 

Dah adat orang berurusniaga dalam bidang yang berisiko, macam forex ni, kadang-kadang untung, kadang-kadang rugi.

Akaun saya turut karam pada akhir Ogos 2014. Tapi itulah hakikat yang saya perlu terima, sedih memang sedih tapi kena reda dengan ketentuan Allah. Muhasabah diri balik, adalah la tu salah silap diri saya sendiri dan tentu ada hikmah di sebalik apa yang terjadi.

Tapi Alhamdulillah, lega berurusniaga forex ni dengan Uncle dan team GV6. Kalau dengan orang lain, dah terbakar, hangus la, rentung, jadi debu je.

Pada malam akaun saya karam tu, saya bercakap dengan Dzoul & Uncle. Sebagaimana yang dijanjikan sebelum melabur, mereka kotakan janji akan ganti balik semua modal asal saya yang karam.

Dan Alhamdulillah juga, 2 hari selepas tu, pada 2 Sept 2014, akaun saya diniagakan semula dengan USD5,000.

Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula. Tapi rasa simpati juga kepada Uncle dan team GV6 sebab pada bulan Ogos tu, banyak juga akaun yang karam dengan jumlah pelaburan yang besar.

Semoga Allah permudahkan perniagaan mereka. Bila akaun saya diniagakan dengan USD5,000, saya amat berpuashati walaupun jumlahnya jauh lebih kecil dari pelaburan asal saya.

Tapi takpe, asalkan ada daripada takde langsung. Uncle & Dzoul janji akaun tersebut akan ditambah sikit demi sikit sehingga jumlah perlaburan asal dikembalikan, mungkin ambil masa lama sikit.

 klik imej

Walaupun sikit, ianya tidak mendukacitakan, keuntungan mula dijana semula seawal seminggu ianya dilaburkan. Ini sudah bulan ketiga (Sept, Okt, Nov), saya merima keuntungan, boleh sesangat membantu kehidupan bulanan saya.

Yang paling best, keuntungan pada bulan oktober, tiap-tiap minggu terima whatsapp dari Mona, maklum yang keuntungan telah di bank in ke akaun saya.


Terima kasih banyak-banyak untuk Mona. Untuk rakan-rakan seperjuangan yang lain, mari la kita sama-sama, manafaatkan sesungguhnya keuntungan yang kita dapat dari usahaniaga ini untuk kegunaan diri sendiri, keluarga dan juga orang-orang lain terutama membantu orang-orang disekeliling kita yang memerlukan bantuan.

Harus ingat dengan rezeki yang Allah kurniakan ini ada hak orang lain dan wajib kita tunaikan agar ianya lebih berkat. Pesanan ini adalah untuk diri saya juga.

Balqis

Macam Mana Nak Hidup Macam Ni
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula



Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
017-2648451

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi



Thursday, November 13, 2014

Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100%

Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100%


Gambo aku ni Roni yang amik pada 21-10-2014 jam 6.38 petang. Kalau masehi umo aku dah 48 tahun 2 bln dan hijrah plak hampir 50 tahun (49 tahun 8 bulan).

Salam semua,

Minggu lepas Dzoul dah membebel panjang pasal nak beri percuma 60 robot (klik) bermula awal Disember.


Bagus aar tu sebab dah hampir setahun aku tak buat bengkel.

Hari ni aku nak tulis pasal FOREX. Dulu aku mengong pasal benda alah ni. Dulu lah.

Diam tak diam dah hampir  1 tahun 6 bulan aku bergelumang dengan dunia forex.

Macam-macam pengalaman aku rasa. Suka dan duka….dan ada gak yang macam ale uto..Adusssss..

Sekarang ni boleh lah sikit-sikit yang ilmu dan bahasa forex ni tapi banyak lagi yang aku tak tahu sebab sememangnya aku tak nak amik tahu!


Penghargaan

Sebelum aku membebel panjang, aku nak ucap terima kasih pada Dzoul dan admin GV6 yang bertanggungjawab dan sangat amanah.

Kepada admin GV6…Aku tahu tugas korang adalah satu pekerjaan yang membosankan dan berisiko. Mengadap komputer selama 12 jam sehari selama 5 hari berturut-turut.

Segala cuti yang ada kat Malaysia ni korang dah tak dapat rasa lagi melainkan cuti Krismas. Muahaha..

Sekali lagi aku tabik spring kat korang semua atas rasa tanggungjawab menjaga semua akaun customer.

Aku bagi pujian A+. Mungkin kerana korang semua dah kenal antara satu sama lain lebih kurang 10 tahun atau faktor apa pun aku tak pasti tapi aku yakin korang happy cari makan kat sini

Suri rumah Jepun

Aku dapat maklumat sekitar 47% (aku tak sempat cari untuk kasi korang link dia) surirumah orang Jepun trade forex menggunakan robot untuk tambah pendapatan memandangkan cost of living kat sana sangat tinggi.

Jarang dia orang trade manual sebab faktor kekangan masa dan tidak mahu tanggung risiko berbanding menggunakan robot

Kakak-kakak, adik-adik, makcik-makcik kat luar sana yang teringin sangat nak tambah pendapatan bolehlah trade guna robot.

Zaman dah berubah...kalau orang tanya ko buat apa sekarang. jawablah secara jujur..

"Aku trade forex sekarang"

Kelas ko jah!

Perbezaan trade sendiri dengan Robot

Apa beza antara manual dengan robot. He he. Maklumlah aku dah pandai sikit..

Sekarang ni boleh aar aku share dengan korang yang ada pengalaman ilmu forex dan dengan orang yang tak tahu langsung macam aku dulu

Trade sendiri (manual)

Sebagai manusia biasa aku pernah rasa macamana trade manual. Masuk position betul dengan nilai yang besar dan nasib yang baik ketika tu memang masyuuuk..tapi kalau terbalik comfirm akaun karam samada cepat atau lambat atau kena tunggu berbulan-bulan nak rasa untung. Itu pun tak pasti. Macamlah akaun kat bawah ni. Hi hi



klik untuk paparan lebih besar



Korang tengoklah sendiri akaun ni start 5-9-2014 sampailah sekarang mcm tu. Hampir 800 pip. Gelora macam mana sekali pun akaun ni masih KEBAL lagi walaupun market macam kartun, naik mencanak turun terhempas.

Ilmu kebal ini aku dapat dari Mizi supaya pastikan EQUITY mesti ada sekurang-kurangnya USD700. Margin level yang tinggi tu plak aku sendiri belajar ikut pandai-pandai aku sendiri.

Kalau sell dan buy (hedging) , margin level aku tak nampak langsung. Tak besh!

Trade manual ni mengganggu kehidupan seharian kita. Waktu dalam tandas, makan, kerja sehingga waktu tidur pun kena tengok akaun! Sakit wooo…

Kebanyakan dari mereka, akaun akan karam sebab EMOSI. Tamak dan tak SABAR. Market kita tak boleh kontrol. Yang paling penting ada adalah money management dan kawalan risiko.

Satu benda yang aku nak share lagi satu pengalaman bulan Mei 2014 tika tu market macam kartun. Aku terpaksalah guna kuasa power rangers yang Allah kurniakan pada aku untuk bantu akaun customer yang kritikal.

Dalam satu hari, aku boleh tolong satu akaun dapatkan untung paling kurang pun sekitar RM50,000 (30% hingga 70%). Sejarah tidak boleh menipu! Benda ni pada aku kacang je beb sebab ilham dan lubuk rezeki ni Allah yang beri .

Tapi sebagai manusia biasa 'tenaga' kita akan berkurangan sampai kemuncak keletihan apabila tidak rehat.

Trade pakai Robot

Pakai robot memang besh sebab robot takde perasaan.

Besh memanglah besh tapi untung tak samalah macam trade manual! Untung tak banyak sangat tapi tak lah sakit kepala. Camner pun tetap perlukan pemantaun kalau ada masalah.

Sejak tahun lepas bermula bulan Julai 2013, Mizi ada bagi macam-macam robot. Kat sini aku buat kesimpulan ringkas


Jenis Robot yang admin GV6 ada

Pioneer – Banyak sangat currency yang didagangkan. Memang untung tapi ada floating. Pendek kan citer produk ni kalau nasib baik memang masyuuuk..tapi aku dan customer memang makan hati sebab rugi akhirnya

Silver – Ada pelbagai Silver. Silver 8 lah, Silver 6 lah dan Silver 5 tapi masih tetap tak memuaskan

Gold – Robot ni yang paling selamat tapi untung macam cipet. 5% hingga 10% sahaja sebulan

GV6 – Produk terbaik setakat ni. Pakai currency AUDUSD. Pukul rata untung lebih kurang 40% hingga 50% sebulan dan tanpa floating bila close trade. kelemahan dia cuma kalau floating sampai 140 pip gerenti karam kalau tak hedging!

GV8 – Untung besar tapi risiko sangat tinggi. Kalau market macam kartun memang bunuh diri. Hasil yang paling masyuk pada tahun 2014 adalah bulan Jan, Feb dan Mac

Black horse – Mirip macam GV6 tapi currency berbeza

Tarantula – Currency yang berbeza

Manta – Paling hampeh! Kita orang start awal bulan Mei2014 sampailah bulan akhir bulan ogos dan mengalami kerugian

Track record - Robot GV6 tak pernah kasi rugi?

Setakat ni belum ada satu customer yang pakai robot GV6 yang tumbang ataupun bahasa kasarnya karam/rugi!

Yang ada pun akaun Helmy, Yusniza dan Hasrolnizam. Akaun Yusniza dengan Hasrolnizam karam server problem dan akaun Helmy plak aku termasuk manual. Masa tu kat screen TV tu tengah buka akaun Helmy aku plak terlupa nak tutup.

Aku ingat akaun cent aku. sekali aku masuk lotsize 10.00 (USD100 / pip) dan market plak lawan arus...apalagi...terjunlah akaun dia. aku pun dah minta maaf kat dia atas kesilapan.

Mamat Helmy ni bagus aaarr. Dia siap jawab wasap aku..

"takpe uncle... sy redha"

 klik imej

 klik imej


Kesemua customer yang rugi warga GV6 akibat server, kesilapan memilih robot pada waktu yang tidak sesuai atau human error tetap kami ganti balik cuma cepat dan lambat walaupun karam 3 kali sekalipun. Janji tetap akan dikota

Kesilapan yang paling besar admin GV6 pada bulan Mei hingga Ogos adalah tidak menggunakan GV6 dengan pengambilan keuntungan yang minima (suku lot size).

Robot GV6 Diamond adalah sumber pendapatan sampingan yang paling mudah

Umo aku hamper masuk separuh abad. Macam-macam benda aku dah buat untuk tambah pendapatan, aku yakin sepenuhnya robot GV6 ini adalah sumber pendapatan sampingan yang paling mudah untuk dinikmati.

Sebagai bukti korang tengok sendiri akaun kat bawah. Trade Cuma USD100 saja (akaun cent). Tak payah tengok pun tak pe. Cuma perlu adjust lotsize saja kalau nak untung besar.

Aku akan minta tolong Dzoul letak link kat setiap artikel baru dalam blog ni sebagai bukti korang tengok keuntungannya dan robot ini tak boleh tumbang sehingga 400 pip sampai bila-bila walaupun market haru biru dengan izin Allah.

Secara rasminya hari ini aku namakan produk ini dengan nama barunya ‘GV6 Diamond’



Sehingga 13-11-2014



Setakat belanja duit rokok tiap-tiap bulan takde hal. Harga petrol naik lagi 10 kali pun takde hal bro

Apa yang aku boleh buat kesimpulan tentang robot GV6 ini robot GV6 ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100%

Yang penting korang jangan tamak dan nak untung besar. Dapat sekitar 10% hingga 18% setiap bulan pun dah ok sangat-sangat.

Bincang dan dengar nasihat admin GV6 robot kalau lu orang nak sewa robot ni.


Nasihat aku

Hari ini aku hidup, besok lusa tak tahu…Ini pesanan aku untuk admin GV6.

Korang dah ada produk yang sangat baik. Produk GV6 ini Allah berikan ilham pada Mizi dan beliau hadiahkan pada aku awal bulan Januari 2014.

Aku plak beri kat korang untuk korang berkongsi keuntungan bersama dengan bangsa yang seagama dengan kita. Aku minta korang

1. Kekalkanlah sifat tanggungjwb dan amanah spt skrg

2. Jangan panik lagi kalau market mcm kartun terutama staff pompuan!

3. Kesilapan lot size yang lalu jangan diulangi (mei hingga ogos)

4. Jangan berurusan dengan customer yang tamak

5. Akaun customer yang karam jangan tergopoh gapah untuk ganti balik. Pelan-pelan kayuh. Customer boleh bersabar walaupun hati dia orang panas sebab hajat tak sampai. Biasalah tu..meniaga mesti ada untung rugi

6. Tahun 2015 dan seterusnya pastikan motto korang adalah ‘Sifar Karam’. Untung sikit takpe. Ok aar sbln 5% hingga 15% daripada tak dapat apa-apa. Kan?

7. Maafkan semua dosa yang beri komen yang negatif dalam ruangan komen blog ni.

Dan yang terakhir sekali…Korang hanya boleh sewakan produk GV6 pada bangsa dan agama yang lain kalau terdesak sahaja.

Jumpa korang di Janda Baik nanti.


Uncleseekers
Seek The Truth

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
017-2648451

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi

 

Thursday, November 6, 2014

60 Robot PERCUMA dan JAMINAN Pulangan Modal Asal

60 Robot PERCUMA dan JAMINAN Pulangan Modal Asal





Hampir setahun GV6 telah beroperasi. Macam-macam pengalaman yang kami peroleh.
Manis & pahit sama-sama diharungi.

Biasa adat meniaga, mesti ada untung dan ruginya. Kalau untung sahaja, 'something wrong somewhere'.

Satu benda yang belum pernah ada dalam dunia, bila rugi kita akan ganti MODAL ASAL semula. Cepat atau lambat bergantung kepada keadaan pasaran semasa.

Prestasi GV6 masih memberikan hasil. Tika ini, kami mempunyi resepi kami sendiri untuk mendapat hasil yang lebih baik daripada sebelum ini. Kawalan Risiko.



Ada beberapa soalan yang selalu ditanya oleh mereka yang berminat dengan GV6. Antaranya:

Berapa Margin Minimum GV6?
Margin MINIMUM adalah USD5,000 . Kami ada TAWARAN menarik untuk anda yang BERMINAT sahaja.

Tunggu diakhir artikel ini.


Lepas bayar USD5,000 kita dapat robot GV6?
Tidak, buat pengetahuan anda robot atau EA GV6 tidak dijual kepada individu atau mana-mana syarikat. Anda hanya MENYEWA robot kami melalui profit sharing yang kami tetapkan.

Boleh atau tidak jika ingin beri margin sebanyak USD1 JUTA?
Tidak, kami hanya meniaga kecil-kecilan. Kami tidak menerima margin sebanyak itu.

Berapa profit sharing GV6?
Profit sharing yang kami tawarkan adalah 40% pemodal, 60% pengurusan GV6

Banyaknya GV6 dapat 60%?
Ya, dengan profit sharing begini kami memberi jaminan pulangan MODAL ASAL sekiranya berlaku
kerugian.

Tak boleh dapat 50-50 ke?
Boleh, kami boleh beri 70% kepada pemodal. Tetapi TIADA jaminan pulangan modal asal jika berlaku kerugian.

Terangkan bagaimana GV6 buat keuntungan?
Keuntungan SEBULAN GV6 adalah serendah 20%. Secara PURATA sekitar 32%.

Paling TINGGI ialah pada bulan Februari 2014, keuntungan sekitar 70%.

Bersama ini kami berikan detail keuntungan yang diperoleh.

klik  gambar untuk paparan lebih besar


klik  gambar untuk paparan lebih besar



Berapa tempoh balik modal?
Secara PURATA tempoh pulangan modal diantara 6 - 9 bulan. Mengikut keadaan pasaran.

Berapa rate DEPOSIT dan WITHDRAW?
Rate TERBARU untuk pelanggan baru (termasuk kos pendaftaran) kami ialah DEPOSIT 3.55 dan untuk WITHDRAW 2.85 (rate tetap - walaupun nilai matawang semasa berubah-ubah) .

Tertakluk kepada pindaan.

Ada 'Locking Period' untuk ambil semula modal asal?
Ada, pemodal yang berminat untuk berurusniaga boleh mengeluarkan modal asal setelah 13 BULAN bersama kami bermula daripada akaun anda diniagakan.

Jika berminat apa perlu saya lakukan?
Akaun anda akan dibuat atas nama anda. Perlu SCAN IC depan dan belakang BERWARNA.
DPI ketika discan adalah 200dpi.

Begitu juga dengan salinan BIL 3 bulan TERKINI perlu discan. Setelah pihak broker Forex4You meluluskan permohonan anda, barulah urusan deposit kepada wakil broker atau IB (introducing broker) akan dilakukan. Rate deposit seperti yang ditetapkan oleh pihak kami.

Setelah point USD dipindahkan oleh Broker, barulah akaun anda akan diniagakan. Kami tidak menerima sebarang bentuk wang tunai daripada anda.

Mengapa 60 Robot Percuma Sahaja?
Keupayaan kami untuk memantau akaun adalah 60 akaun sahaja buat masa ini. Ini tidak termasuk akaun yang sedia ada.

Walaupun trading menggunakan robot GV6, kami tetap memantau akaun anda supaya semua dalam keadaan baik.

Mengapa anda perlu ada robot?

Anda memerlukan  robot kerana sebagai manusia anda mempunyai tangungjawab dan komitmen masing-masing. Anda tidak mampu mengadap 24 jam untuk trading.

Tanggungjawab kami untuk memantau akaun anda 24 JAM sehari bermula Isnin 7 pagi hingga Sabtu 5 pagi.

Broker Apa Yang Digunakan?
Broker yang kami gunakan adalah Forex4You

Bagaimana Urusan withdraw dilakukan?
Urusan pengeluaran yang digunakan oleh kami melalui 2 cara:

1. Melalui IB(introducing broker)

Pengeluaran melalui IB mengambil masa 72 jam daripada tarikh kami transfer profit kepada IB yang kami pilih.


2. Payoneer

Kad Payoneer - Debit Kad


Kad yang digunakan ini adalah DEBIT kad. 

Anda boleh tunaikan profit anda daripada kad ini dalam bentuk RM(sekiranya anda berada di dalam Malaysia) dalam masa 24 jam dari masa profit anda ditransfer (tidak termasuk hari Sabtu dan Ahad)

Anda boleh mengeluarkan keuntungan anda dimana-mana ATM diseluruh DUNIA yang tercatat MASTERCARD.


Bila keuntungan akan diagihkan?
Keuntungan akan diagihkan pada pertengahan dan akhir bulan (2 kali sebulan)




...

TAWARAN ISTIMEWA 60 Robot GV6

Untuk kali ini kepada mereka yang berminat, anda akan diberikan TAWARAN ISTIMEWA iaitu dengan mendapat keuntungan 100% selama 2 MINGGU (keuntungan PERCUMA) .

Terhad kepada 60 peserta sahaja.

Kesemua KEUNTUNGAN adalah milik anda selama 2 MINGGU bermula daripada tarikh akaun anda diniagakan.

Bermula 1 Disember 2014, modal MINIMUM adalah SERENDAH USD500.00 Sahaja. Tawaran modal minimum ini sangat TERHAD.

Setelah kuota cukup kami akan TUTUP tawaran ini serta merta!

Kami memberi margin serendah USD500 kerana ingin memberi peluang kepada anda menjana pendapatan sampingan menggunakan robot kami.

Margin yang lebih rendah daripada USD500 tidak ditawarkan adalah kerana ia tidak melepasi kos pengurusan seperti server dan sebagainya.

Kepada mereka yang ingin berjumpa dengan kami, boleh hadir pada setiap hari Jumaat bermula
1 Disember 2014 , pada pukul 4 petang hingga 6 petang. Anda boleh lihat sendiri bagaimana robot beroperasi.

Sekiranya anda tidak dapat hadir pada masa yang ditetapkan, anda boleh hadir selepas waktu yang ditetapkan SEBELUM 12 tengah malam.

Kepada yang tidak berkesempatan untuk hadir hari Jumaat, anda boleh hadir pada hari Sabtu sekitar 3 hingga 5 petang dengan temujanji.

Sila buat temujanji dengan menghantar 'whatsapp' atau SMS ke 013-3057802 / 013-3089602 dengan menaip "Temujanji GV6" kerana kami hanya menghadkan perjumpaan seramai 3 orang SAHAJA Seminggu.

Klik untuk paparan ke lokasi kami


klik








Kita akan berdiskus diruang ni

Kami hanya menerima 3 orang sahaja supaya anda mendapat perhatian lebih daripada kami dan anda akan lebih faham dan selesa ditempat kami.

Anda tidak dikenakan dengan apa-apa bayaran.


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal