Followers

Monday, February 23, 2015

Lynn Menyimpan 1001 Rahsia

Lynn Menyimpan 1001 Rahsia



Sharifah Norazleenda Syed Abu Bakar
dikenali sebagai 'Lynn'


Sharifah Norazleenda Syed Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai Lynn pernah popular satu ketika dahulu sebagai pengacara rancangan 'Sinaran Passport Kegemilangan' TV3  bersama dengan Farouk Hussin.

Kuruihnya time ni, tapi sekarang lagi 'vogue'.



Aku lebih mesra dengan panggilan 'Kak Lin'.

Isteri kepada ahli politik Dato' Seri Reezal Merican ini tampak jelita apabila mengukir senyuman, tapi kalau dia marah, singa pun cabut lari. Hehe. Jangan mare ye Kak Lin.

Beliau satu ketika dahulu pernah menjadi pelakon drama Salina dan Harlina masih lagi bergiat dibidang seni dan tidak pernah terdetik untuk berhenti daripada karjayanya ini.



Wanita - keluaran Februari 2015

Cuma tawaran lakonan yang diterima akan dikaji lebih mendalam supaya sesuai dengan dirinya kerana beliau sangat mementingkan kualiti dalam lakonannya.

Anak kelahiran Raub, Pahang ini memiliki 5 orang cahaya mata iaitu Alif Ronan,15 , Aiman Yaacob Merican,8 , Aaron Iskandar Shah Merican, 5 , Aireen Ibtisam Alexandria, 3 , Aireezlynn Humairah Azzahra,2 .

Anak-anak Kak Lin comel-comel belaka dan bijak seperti ibunya.


Walaupun dah beranak 5, masih tampak muda dan bertenaga


Kakak kepada Sharifah Shahirah dan Sharifah Sakinah yang juga selebriti tempatan, memiliki dalaman yang sangat lembut dan sensitif.

Segi luaran. beliau nampak 'very strong' dan easy-going , namun kak Lin menyimpan 1001 rahsia dalam hidupnya.

Uncle kenal rapat dengan Kak Lynn sejak umur belasan tahun lagi. Apa sahaja kemusykilan dan pandangan pasti akan rujuk pada Uncle dan abah (S.H Alattas).

Kak Lin seorang 'very humble person'


Kelebihan kak Lin adalah dia seorang yang mudah pelajari sesuatu dengan cepat. mudah menyesuaikan keadaan, very humble person, suka membantu dan tidak kedekut.

Jika dia tidak menjadi pelakon atau pengacara, beliau sangat sesuai menjadi ahli politik , peguam atau penulis kerana kepetahan beliau dalam berbicara.

Apabila ditanya , "Apakah rahsia kelihatan cantik dan sihat?"

"Mengamalkan senaman ringan dan mengambil makanan tambahan disamping minum air kosong dan kurang minum air manis" jawap kak Lin dengan ringkas.

Beliau juga selaku pemilik gym MuayFit Fitness Mixed Martial Arts (MMA) bertapak di Damansara Perdana diusahakan semenjak bulan Julai 2014 lagi.



D-G-01, Ritze Perdana Commercial Centre, Jalan PJU 8/2 Bandar Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya. Tel 03-7733 9739 / 03 - 7733 9913





Download Playstore - Muayfit [klik]
Apps rekaan BlixTechnologies



Minat beliau yang mendalam dalam perihal kesihatan , menjadikan beliau satu-satunya wanita yang memiliki gimnasium seni pertahankan diri ini di Malaysia.

Satu-satunya perkara yang mungkin ramai yang tak tahu tentang kak Lin ni, dia memiliki daya empati yang tinggi dan memiliki 'instinct' yang kuat.

Beliau yang berzodiak tikus mengikut tahun kelahiran Cina merupakan seorang pencinta kedamaian.

Kepada sesiapa yang berminat untuk sertai kelas Muayfit sila hubungi Tel 03-7733 9739 / 03 - 7733 9913

Atau download apps ini ke handfon anda untuk keterangan lanjut. 

Download sekarang [klik]

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
017-2648451

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi

No comments: