Followers

Monday, July 20, 2015

GAFX AMAL TRADE





GAFX AMAL TRADE 

Today, the global Islamic fund and wealth management sector is on the rise, underpinned by strong demand from Muslim and non-Muslim investors.

The rising affluence of Muslim communities, who wish to invest surplus funds in a Shariah-compliant manner has been a pivotal factor in the growth of the industry. Another contributing factor is the non-Muslim investors' desire to diversify their investment through Shariah-compliant funds.

GAFX is one of the Islamic fund and wealth management through FOREX Shariah-platform compliant based on Islamic principles to achieve set financial goals.

The scope of GAFX activity involves financial analysis, asset and  trading selection, investment planning and on-going monitoring of investment funds. Both individuals and institutions may become Islamic wealth and fund managers through the provision of related services.

We at GAFX is not just about making profits and wealth. We understand our role in the development of society and take pride in our efforts, and everyone at GAFX knows that our revenues are linked to the success of our clients and partners. That’s why we strive to give our clients the best service possible so they can concentrate on what is really important: profitable trading.


Ruang Santai Laman Jepun



As you trade or do business with GAFX, you will be pleased to know that we channel a share of the profits to support the lesser privileged around the world through the GAFX AMAL TRADE.

GAFX AMAL TRADE is dedicated to improving and transforming the social well-being of communities that we engage in by helping address some of the inequalities they’re faced with.

The concept of GAFX AMAL TRADE – sourcing small amounts of cash from a large group of people. Like idea, its relies on the power of large numbers.

Aggregated donations or investments can supply much-needed capital to projects or organizations, particularly in their early stages.

Peer-to-peer funding experiments first emerged in the non-profit sector, and will expanded to the realms of for-profit investment and social responsibility activism.

AMAL TRADE is the platform where all trades can contribute their profit or their wealth to those who in need.



Gazebo Melayu




Gazebo Cina & Pink



Gazebo Oren


Our initial program is GAFX AMAL TRADE CONTEST, where some portion of their contest fee to AMAL TRADE POOL ACCOUNT, as an example when traders join GAFX AMAL TRADE CONTEST with the fee of USD 50, USD 45 will be return to their live trading account and USD 5 is contributed to the AMAL TRADE POOL ACCOUNT.

The contribution had been used to provide and help the welfare, Orphanage and Tahfiz school at Uncleseekers place at Janda Baik on last 20th Ramadhan.

We believe by giving and provide those who in need, we will get more in returns.

...


GAFX AMAL TRADE

Di GAFX , platform kami bukan hanya untuk membuat keuntungan, Kami faham dan mengambil berat peranan kami didalam pembangunan sosial, tanggungjawab sosial dan kami bangga dengan usaha kami, dan kami tahu bahawa pendapatan kami berkait rapat dengan kejayaan pelanggan dan rakan kongsi kami.

Itulah sebabnya kami berusaha untuk memberikan pelanggan kami perkhidmatan yang terbaik mungkin supaya mereka boleh menumpukan perhatian kepada apa yang benar-benar penting perdagangan yang menguntungkan.




Ruang Pentas Utama


Kolam Ikan tempat menenangkan fikiran



Cengkerang Tempat Mandi Manda




Jika anda adalah seorang trader yang menggunakan platform kami, atau anda adalah seorang yang bekerjasama dengan kami, anda boleh membantu pembangunan sosial dan membantu mereka yang memerlukan melalui platform GAFX AMAL TRADE.

GAFX AMAL TRADE dikhususkan untuk membantu transformasi dan menambahbaik kesejahteraan masyarakat dan komuniti, dan kami melibatkan diri didalam membantu mereka yang memerlukan.

AMAL TRADE adalah platform dimana semua 'trader' yang menggunakan platform GAFX membantu didalam memberi sumbangan samaada sebahagian kecil dari keuntungan mereka kepada mereka yang sangat memerlukan bantuan.


Laman Jepun


Program awal kami adalah GAFX AMAL TRADE CONTEST, dimana sebahagian kecil dari yuran penyertaan mereka disumbangkan kepada AMAL TRADE POOL ACCOUNT.

Sebagai contoh, apabila seorang trader mengambil bahagian dan menyertai GAFX AMAL TRADE CONTEST dengan yuran penyertaan sebanyak USD50, USD45 akan dikembalikan kepada Live Trading Account mereka dan USD 5 akan disumbangkan kepada 'pool account'.

Kami percaya dan yakin jika kami memberi, kami akan mendapat pulangan yang belipat ganda.

VISI GAFX AMAL TRADE 

Menjadi sebuah platform yang professional dalam membantu secara berterusan pembangunan sosial dan tanggungjawab sosial secara efisien. Berusaha untuk membantu meningkatkan mutu kehidupan mereka yang memerlukan.

MISI GAFX AMAL TRADE

1. Berperanan secara aktif didalam pembangunan sosial dan tanggungjawab sosial kepada masyarakat.

2. Menyalurkan khidmat dan manfaat kebajikan kepada mereka yang memerlukan tanpa mengira bangsa dan agama

3. Melaksanakan kerja-kerja amal kebajikan seperti lawatan ke rumah anak-anak yatim, rumah orang -orang tua, institusi dan persatuan orang kurang  upaya serta hospital.

4. Menitikberatkan soal pendidikan, pemakanan, kesihatan, dan sebagainya dalam penyediaan anak-anak yatim menjadi sebagai satu entiti yang diiktiraf oleh masyarakat

5. Memberi pendedahan dan pembelajaran tentang pasaran kewangan.


Menu Yang Akan Dihidangkan Pada Open House Soft-Launch GAFX


Nasi Briyani Ayam



Ni contoh Laksa Johor, kitorg punya lagi sedap!


Lontong ni lain skit, kitorg punya merah lagi..



Halabi Mesir. Ni gambaran je kay.


Air Kelapa Laut Madu




Buah Longan atau Laici




Cendol





Ais Krim 5 perisa
(aku tulis ni pun dah start terliur dah)



Kepah bakar...peh sampai tang ni aku dah tak boleh tahan dah



Kerang rebus 


Kopok Lekor . Kopok lekor kitorang mmg terbaik.
Lembuit dan sedap. Letak je abis aku pun tak sempat
makan.

Chicken Wing ala Rehan. Ni mmg top number one. Resepi
Rehan sampai VVIP pun order.


Sizzling Lambchop


Len Chee Kang ala Roni




Puding Ala Adeek


Stew Gearbox Alamak..gurau je.
Resepi stew Adeek mmg terbaik mana dia belaja tah masak
sesedap ni jeles haku!


Sedapkan? Korang dapat tengok je la...Hehe..



Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
017-2648451

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi
Terima Kasih Tuan Izzan
Terima Kasih Wan & Zelmey Dan Rakan-Rakan
Sedekah - Saya Bilang Tak Payah
Maka Berakhirnya...
GAFX AMAL TRADE

No comments: