Followers

Thursday, February 7, 2019

Intuisi UncleSeekers - Part 21 - Rosmah Semakin Mengganas...

Intuisi UncleSeekers - Part 21 - Rosmah Semakin Mengganas...

Mak andeh aku, mona dan yaya

Salam,

Aku pernah terjumpa mamat Deepak sekitar 5 tahun yang lalu  masa tengah beli karpet kat Jalan Tuanku Abdul Rahman. Tak silap aku masa bulan puasa tahun 2014. Masa tu mak andeh dengan adek angkat aku Yaya yang kurus cekeding tu join sekali.

Walaupun kita semua sedia maklum wikipedia ni bukannya boleh pakai sangat pun tapi sekadar rujukan sikit-sikit tu bolehlah. Kenyataan yang tak pasti tu korang anggaplah fitnah.

Macam biasa aar aku minta kurang. Mamat Deepak ni bagilah kurang sikit. Dia ingat aku ni baru beranak semalam. Kedai jual cermin mata dengan karpet ni, paling kurang pun untung yang dia orang akan amik sekitar  400%.

Satu je ayat yang aku tak akan lupa mamat Deepak ni cakap kat aku.. "You tak payah tulis lah pasal kes sultan johor tu". Aku pun jawab balik.."Sukati akulah nak tulis pasal siapa pun kalau dah ada bukti sahih depan mata. Kalau ada bukti sekadar dengar cakap je, kasi orang lain je lah yang tulis" 

Pendekkan cerita, mamat Deepak ni bagilah harga yang aku minta lepas tawar menawar. lepas tu aku langsung tak jumpa atau berhubung dengan mamat Deepak ni lagi.

Pagi tadi macam biasa lepas habis rutin aku, aku buka handphone dan buka satu persatu wassup yang kengkawan dan group.


Bro Deepak, orang banyak hangen kat lu sebab masa lu baik dengan Najib dan Rosmah lu diam je. Tapi bila lu sudah kena temberang dengan dia orang barulah lu buka semua pekong. Gwa rasa perangai cenggini bukan ada pada lu je, mungkin ada pada kebanyakan orang. Biasalah tuu..

Ada satu wassup berbentuk video tentang mamat Deepak ni. Kali ni dia bongkar cerita pasal Rosmah!! Ada 4 video kesemuanya

Aku buka video tu lebih kurang je sebab aku nak buka youtube melalui laptop sebab screen lebih besar dan suara lebih jelas.

Ada satu je video dalam youtube (rangkuman empat video dalam wassup). Dipublished pada 30hb Januari 2019 dan hanya 248 saja yang menonton. Video ni rasanya dah lama kot. Entahlah..

Bomoh yang mamat Deepak sebut dalam video tu aku rasa macam kenal je..he he..

Apa yang telah berlaku semuanya dengan izin Allah.

Banyak orang tau yang Rosmah minta bantuan dengan bomoh dan gwa pun ada tulis cerita cenggini 8 tahun yang lalu (klik) siap gwa letak gambar bomoh yang bantu dia lagi. Tu baru satu

Dulu masa ada kuasa, pegang batu jadi emas, sekarang ni terbalik dan akan membinasakan diri sendiri.. 


Sekarang Rosmah tengah terdesak!!

Orang yang terdesak ni, akan buat apa saja untuk melepaskan diri!!


Intuisi wanita lebih tajam dari lelaki....

Intuisi UncleSeekers - Mahathir Pencinta AlQuran - Adakah Benar Ucapan Amin/Amen Yang Sering Kita Ucapkan Itu Sebenarnya Adalah 'Dewa Yang Tersembunyi'?
Intuisi UncleSeekers - Mahathir Pencinta AlQuran - Betulke Ada Ungkapan Allahu Akbar, Sadaqollahul'azim Dan Lillahi Ta'ala?
Intuisi UncleSeekers - Part 21 - Rosmah Semakin Mengganas...

UncleSeekers
Seek The Truth
uncleseekers2@gmail.com

No comments: