Followers

Thursday, September 3, 2020

Garsa Kitchen - (Part 1) - Boss Garsa Kitchen Tak Bayar Gaji Pekerja?

Garsa Kitchen -  (Part 1) - Boss Garsa Kitchen Tak Bayar Gaji Pekerja? 

Boss Garsa Kitchen Natasha Helwa atau lebih dikenali sebagai Yaya ketika ditahan polis pada 9/12/19 di bawah perkarangan Kondominium rumahnya di A-9-2 Desa Villas Condo Jalan 4/27D, Seksyen 10 Wangsa Maju


Natasha Helwa ketika dibawa oleh anggota polis bersama bahan bukti yang diambil dari pejabatnya di Suit 8-09, level 118, Jalan Wangsa Delima. Beliau telah ditahan dalam lokap untuk siasatan lanjut


Sebenarnya aku tak nak tulis pasal pompuan ni tetapi apabila dia ni dah start menzalimi pekerja aku rasa dia dah melampau! Jangan aaar zalimi pekerja weeii...tak baik wooo.. bayarlah gaji dan duit epf pekerja.  Duit dalam bank syarikat sekarang ni boleh bertahan untuk bayar gaji staff selama 6 bulan 

Kalau boss garsa kitchen ni nak saman aku dalam mahkamah aku takde hal sebab aku dah ada segala bukti.

Apa yang aku tulis aku akan akan bertanggungjawab. Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan

Siapa Boss Garsa Kitchen?

Dia ni bukannya popular pun tapi kisah rumahtangga dan perniagaannya menarik hati aku. 

Kisah Boss Garsa Kitchen ni aku dah kaji selama sekitar 1 tahun 1 bulan secara terperinci luar dan dalam dan semua bukti boleh ditulis sebanyak 42 siri. Terlalu banyak bukti

Dulu dia ni seorang isteri yang sangat baik pada suaminya tetapi apabila dia start curang/berskandal dengan sekor jantan berstatus laki orang rumahtangga dia terus jadi haru biru

Aku tabik dengan laki dia ni sebab dia mengaku banyak kesilapan dia buat antaranya sibuk cari duit (kononnya nak jadi jutawan) sehingga tak sedar bini main kayu tiga. 

Bukannya aku nak puji laki boss garsa ni..hakikatnya laki dia ni bukan kaki judi, bukan kaki pompuan, bukan kaki minum, tak amik dadah da merokok pun tak. Laki dia ni mmg baik cuma gila cari duit je dan bila berckp ada sikit paria..huhu

Si Yaya (boss garsa) ni bukannya anak orang kaya pun. Hanya seorang anak tentera. 

Dia orang start meniaga sandwich/Garsa Kitchen ni dengan modal RM400 je. Masa tu mereka suami isteri hidup dalam serba kekurangan. Gaji laki pun hanya cukup makan je. Mereka berdua meniaga bersama2 untuk membina masa depan yang lebih baik 

Strategi diawal pemasaran perniagaan dia guna teknik minta pelanggan kesian dan teknik itu berjaya dan pernigaannya terus meletup-letup ditambah lagi minta artis tolong promosikan produk

Bila bisnes dah maju je, dia pun start buat hal. Selalunya orang jantan perangai cenggini bila duit dah banyak tetapi terbalik plak. Bini plak yang berskandal

Betulke Kekasih gelap dia ni hanya nak duit pompuan ni? Tunggu...

Setiap kali aku tengok video ni yang ada mereka berdua suami isteri aku mesti sedih sebab...


Garsa Kitchen -  (Part 1) - Boss Garsa Kitchen Tak Bayar Gaji Pekerja?

Garsa Kitchen -  (Part 2) - Boss Garsa Kitchen Rembat Dan Shopping Duit Syarikat Yang Bawah Katil? 

Garsa Kitchen -  (Part 3) - Boss Garsa Kitchen Tuntut Cerai Sebab Skandal Dengan Jantan Lain? 

Garsa Kitchen -  (Part 4) - Boss Garsa Kitchen Mengamuk Dalam Mahkamah? 

Garsa Kitchen -  (Part 5) - Kekasih Gelap Boss Garsa Kitchen Beri Pengakuan...? 

Garsa Kitchen - (Part 6) -  Boss Garsa Kitchen Kuat Temberang?

Garsa Kitchen - (Part 7) 

Garsa Kitchen - (Part 8) 

Garsa Kitchen - (Part 9)

 Garsa Kitchen - (Part 10)