Followers

Saturday, August 18, 2012

Selamat Hari Raya Semua...

Selamat Hari Raya Semua...



Yea yea besok rayer

24 comments:

Anonymous said...

Uncle,
boleh tak uncle cuba selongkar sikit perkenaan apa yang terjadi terhadap Imam Hoslam Hussin yang dipenjarakan itu. Menurut cerita2 surat khabar kata dia menhina makammah tapi menurut cerita Imam Hoslam dia cuba menegakkan kebenaran penggunaan kewangan masjid. Rasanya org ramai berhak mengetahui verita sebenarnya. Harap uncle tidak menghampakan...

Salam walfaidzin. maaf zahir batin dan selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Uncle dan semua yang mengikuti blog uncle ni.

Ruz Merah said...

Ramadhan telah kita tinggalkan, hampir menjelma syawal mulia. Aidilfitri berbahang gembira, di sambut dgn rasa suka. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada Abang dan Keluarga ye

Anonymous said...

Selamat hari raya uncle namun tiada maaf bagimu selagi takde update citer baru.sampai hati seksa peminat uncle dgn brdiam diri dan buat ucapann raya tanpa berjanji bila lagi nak update..huaaa!! -ZZ-

C++ said...

Bhai UncleSeekers..

Selamat Hari Raya Eid ul Fitr dari gua sekeluarga... gua beraya tahun nih diwilayah kekuasaan JMF... hahaha...

JAMILKUCING said...

Uncleeeeeeeee

Do you know someting about Tunku Jalil yg masuk polis tu hehehehehe. besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr punya cerita......

Al Ikhlas said...

salam aidil fitri bro... sy tunggu crite2 dari bro... salute bro. joharic

Anonymous said...

Apa barang ni uncle... update amende nya ni? nk kata ucap slmt raya tidak, sambung episod seterusnya pn tidak. brapa juta rm depa dah bank-in kat ente punya akaun? Frust la cmni bro...

Apa pn ana ucapkn selamat merayakn hari raya aidilfitri, maaf zahir batin. harap2 ente beraya sakan di kampong Janda Baik dan bukan dlm lokap atau...

Faddei Kiryl.

Siti said...

Uncle, prinsip hidup mana? Kenapa tukar arah sekarang?

6803man sarawak said...

Slamat Hari Raya uncle.harap lepas raya ni uncle truskn dgn posting yg lebih ganas.

Anonymous said...

mne uncle ni?? linch skit der- org johor nk tau cte lg...

Prince of Noob said...

selamat hari raya uncle seekers... tu gambo perempuan seksi mana yang uncle letak tu

rapidbumi said...

suka ler tengok vid kucing tu... hehehe..

Anonymous said...

.....sblum msuk lokap ckp besar..slps kluar lokap diam mcm tikus nmpk kucing..cam sial..

Suasana Politik Malaysia said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin buat rakan seperjuangan sekeluarga.

Ucapan yang sama juga kepada semua pengunjung di sini.

suasanapolitikmalaysia.blogspot.com

MARONGZ said...

Senyap je bro, pehal...takkan lu dah serik.. wa rase tangan lu sekarang dah kena pulas, lu cakap banyak tapis sekarang...anyway wa tetap sokong lu...bukan mudah nak jadi brani :)

Omar Alattas said...

Salam bang omar ni, mintak tolong publishkan article ni boleh tak bang nak tambah kan hits kita yg tak seberapa baru 500views.

http://alxslife.wordpress.com/2012/08/26/surat-terbuka-untuk-raja-raja/

I pray you are in the best condition bang.

ScaniaZ said...

salam..
xde citer2 baru ke bro..
kalu xde nk bg tajuk nie..

Si Kitol said...

Uncle lama amek unpaid leave ni.. Update la.. aku da xtau nak surf apa lg.

Anonymous said...

uncle nak hot story lg...x sabar nieyh...huhuhuh

Mohd Elfie Nieshaem Juferi said...

Good to see you back, Uncle. And I can still view your old blog...there is something called "Google Open DNS" which you should read for further info. SKMM bukannya kebal pun :)

hatibesar said...

LU TAKOOT KAPA BRO..CAM KIMEKK SONYAP YO..KE DORANG DAH SUMBAT MULOT LU..BUAH LU ILANG KAPA CHEHH

Anonymous said...

buahlu ilang kapa bro..cam cipet

Anonymous said...

This Blog was most helpful, your ideas are straight to the point, and the colors are cool too.

Antara Dua Darjat said...

Salam sahabat, penat boring n bosan ya nunggu entri terbaru uncle... huhuhu... jgn bimbang, uncle tak brhenti menulis tp sdg sibuk membongkar misteri sultan perak plak...
Lihat sini: http://uncleseekers3.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00%2B08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00%2B08:00&max-results=9

Faddei Kiryl.