Followers

Wednesday, December 17, 2014

AKU TERJEBAK JUA

AKU TERJEBAK JUA


Salam..

Lama dah aku dok ikut blog uncleseekers ni, macammana boleh terikut tu aku pun tak ingat sangat. Macam-macam cerita yang menarik untuk dibaca kat blog ni, ada yang aku “macam percaya” ada yang aku rasa ‘uncle ni tah apa-apa’.

Tapi yang pasti blog ni aku buka hampir setiap hari dan aku memang rasa kecewa bila aku buka tapi blog tak update.

Satu ketika setahun lebih yang lalu, aku terkejut bila buka blog ni.. ‘ehh..buang tebiat ke orang tua ni, main forex plak”, kata hatiku.

Aku ikuti cerita forex ni..daripada robot pertama, perjumpaan penuh meriah peserta forex yang terpengaruh dengan uncle (kih3), main bola berapi dan macam-macam lagi.

Seronok mengikuti cerita robot yang belayar dan membawa hasil tangkapan dan ada juga cerita kapal yang karam. Aku minat nak join tapi masa tu kemampuan terhad dan aku nak tgk rentak dahulu.

Kata orang tua-tua, kalau dah jodoh tak kemana. Kalau tak silap awal bulan November yang lalu, ada tawaran 60 robot percuma dengan modal serendah USD500. Wow!! Peluang untuk aku...

Tanpa melengahkan masa aku terus wassup no 013-3057802 / 013-3089602 dan buat temujanji.

Anuar sebelah kiri Uncle yang tengah tergelak tu..



Tak sangka aku, adik aku dan sorang teman sepejabat serta seorang cikgu dari Johor merupakan kumpulan pertama melapor diri (byk faedah jadi kumpulan pertama ni) pada 28 Nov 2014.

Aku sampai kat tempat uncle tempat kul 4 ptg (jam aku ler).

Sungguh!!! Aku tak penah jumpa Uncle,Dzoul,Adeek,Mona dan Roni. Pertemuan pertama aku dapat rasa seolah kami semua dah kenal lama, tambahan pula dengan mulut uncle yang hmmmmmmmmm!

Layanan,makanan, kemesraan.....terbaikkkk. Aku bukan puji sbb dorang jaga akaun aku, tapi itu hakikat..keikhlasan itu sangat terserlah..

Sedang Mengisi Borang

Dzoul beri taklimat serba sedikit, uncle tambah serba banyak...aku yakin dan percaya bahawa robot diamond ini sangat hebat. Aku dapat merasai betapa tingginya keyakinan mereka berempat terhadap robot ini.


11 Matawang Yang Diniagakan



                 






KLIK rajah diatas untuk melihat laporan terkini matawang yang diniagakan


Akhirnya 9 Dis 2014, kapal aku memulakan pelayaran. Takde apa nak risau, admin bertindak dengan sangat cekap. Maklumat sentiasa di update (sampaikan aku tgh tidur pun,maklumat tetap update).

Admin sentiasa membuat pencerahan atas apa sahaja kekaburan yang kita hadapi. Kapal aku boleh belayar tanpa mendatangkan apa-apa kerisauan kat aku (admin jaga semua).

Jaminan wang modal diganti, lagilah buat aku tidur diulit mimpi forex...

Baru TUJUH hari kapal aku belayar, hasilnya dah banyak yang kelihatan dan dibawa pulang..heheheh.. hati ada senang.Alhamdulillah dengan IzinNya.






Keuntungan selama TUJUH hari trade bermula 9 Disember 2014 Hingga 17 Disember 2014 setakat pukul (12.30pm 18/12/2014) adalah sebanyak  USD 18,140.94 CENT (ditukar kepada nilai USD menjadi USD181.41)


Aku mendoakan Admin dan semua rakan-rakan yang terlibat diberi kekuatan,kesihatan,rahmat dan limpahan rezki olehNya..

ANUAR


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi

Thursday, December 11, 2014

Kenapa Robot (EA) Diamond Tidak Boleh Karam?

Kenapa Robot (EA) Diamond Tidak Boleh Karam?



Salam ...

Sudah lama saya tidak menulis kerana kesibukan mengurus urusan GV6 dan lain-lain hal. Kali ini baru ada sedikit kelapangan untuk menulis.

Saya ingin berkongsi tentang 19 Robot  (EA) Diamond yang telah dilancarkan. Ia boleh dianggap kebal kerana kali ini kami mengawal risiko lebih ketat. Ilham robot (EA) Diamond ini datangnya dari UncleSeekers

Zero karam adalah misi untuk tahun 2015.

Ada juga yang menghantar email kepada kami memperkenalkan robot yang mampu meraih 50% - 100% . Kami hanya tersenyum. Tidak mustahil, cuma kami lebih suka 'long run'.

Lari pecut ni cepat semput bro, biar lambat asal sampai.

Keuntungan sekitar 15% - 20% sebulan pun sudah memadai.

Misal modal USD1,000, untung 20% daripada modal. Dapatlah USD200 - tolak bahagian GV6 60%, penyewa dapat USD80.

USD80 ditukar kepada RM jadi RM228 (rate 2.85 untuk withdraw ditetapkan oleh pihak GV6, untuk deposit pula 3.55)

RM228 bolehlah diwithdraw untuk bayar apa patut. Kalau disimpan setahun dah jadi RM2,736.
70% daripada modal dah cover.

Diingatkan kami bukan skim FOREX yang menjanjikan pulangan FIXED 20% sebulan tanpa trade FOREX dan kami juga tidak 'collect' deposit. 

Urusan deposit, kami akan serahkan kepada IB (introducing broker @ wakil broker Forex4You) di Malaysia. Robot kami trade FOREX dengan ANGGARAN keuntungan setiap bulan sekitar 20%. 

Pasaran cun dapat sekitar 20% - 50%, syukur Alhamdulillah. Dapat 17% pun syukur, janji ada untung.

Kalau modal kecil, jangan mimpi jadi jutawan. Trade forex ni bukan nak jadi kaya, tapi nak dapat side income. Boleh bayar bil api, petrol dan barang harian yang tak pernah turun.

Saya selalu berpesan, "kalau nak dapat untung besar, modal kena besar. Nak tangkap ikan paus takkan nak pakai sampan?"

Ada yang berangan tinggi nak cepat kaya, modal RM5 tapi nak dapat RM1,000,000 . "Takpelah, saya angkat tangan dengan kaki sekali. Saya tak mampu buat. Yang buat tawaran macam ni sport toto je." Kat tempat macam ni ramai yang pakai kopiah putih cuba nasib, bila sampai tempat ni lipat lepat masuk kocek. Aduhai.

Ada seorang penyewa robot kami bertanya ketika datang ke Janda Baik berjumpa dengan kami , "Kalau nak untung USD3,000 berapa margin diperlukan?" Saya pun buat kira-kira, "sekitar USD40,000"

Kira-kiranya macam ni:

Untung penyewa kehendaki - USD3,000
Profit sharing penyewa - 40%
USD3000 bahagi 0.4 = USD7,500

Sebulan kena dapat untung USD7,500 , untuk dapat USD3,000 setelah ditolak pembahagian.

Modal diperlukan :
USD7,500 bahagi 0.2 = USD37,500
≈ USD40,000 jika digenapkan


Untuk memastikan risiko tidak tertumpu kepada satu matawang sahaja, kami pecahkan kepada
19 MATAWANG. Daripada 19 matawang ini kami akan pilih sekitar 6 - 12 matawang yang TERBAIK.

Dulu kami pilih satu sahaja AUDUSD.

Bila pakai satu matawang ni kelemahannya kalau dia close lambat, lambatlah dapat untung. Kalau market macam kartun (macam uncle cakap), macam kartun jugaklah admin semua pantau 24 jam daripada Isnin sampai Sabtu pagi.

Ada juga yang sering bertanya, "dah pakai robot. buat apa nak jaga 24 jam?"

Perlu dipantau juga daripada teknikal server dan robot.

Kapal terbang pun ada juga autopilot tapi masih perlukan pilot yang bertauliah untuk monitor kapal supaya berfungsi dengan baik.

Kali ini, kalau satu matawang lambat, lain dah jalan dulu. Takdelah menunggu sampai jadi penunggu.

Satu lukah takde ikan, ada 6 lukah lagi yang akan bawak hasil. Kita buka peluang rezeki lebih besar.


                     


Antara 6 Lukah Yang membawa REZEKI. Tapi kekadang currency lain juga bawa rezeki yang lebih besar

Klik link ini utk laporan matawang yang kami trade :

Apapun kami akan pastikan matawang yang dipilih bila peluru 6 dibuka, 'margin level' sekitar 2000% .

Dengan margin level sebegini banyak, kalau market nak buat U-TURN besar masih boleh tahan lagi.

Sebagai contoh antara pilihan matawang kami :

Matawang         Margin Level % 

AUD/CHF         2400%
AUD/JPY          2300%
AUD/CAD        2500%
CAD/CHF         2300%
USD/CHF         2000%
NZD/JPY          2600%


Margin Kesemua Akaun Dipantau Menggunakan MultiTerminal


Nak untung banyak tapi semput atau untung lebih kecil tapi boleh survive dalam apa jua keadaan pasaran?

Anda PILIH, kami beri yang terbaik.

Bagi yang ingin datang untuk berjumpa dengan kami, sila buat temujanji dengan menghantar 'whatsapp' atau SMS ke 013-3057802 / 013-3089602 .

Anda boleh hadir pada bila-bila masa bermula hari Isnin hingga Jumaat bermula sekitar 3 petang hingga 10 malam. Anda perlu membuat temujanji dahulu ke nombor yang diberikan diatas.

Bukan Berapa Laju Kita Berlari, Tetapi Berapa Lama Kita Mampu Berlari.




Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi
Kenapa Robot (EA) Diamond Tidak Boleh Karam?

Saturday, November 29, 2014

Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot 'GV6 Diamond' Ni Boleh Rugi

Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot 'GV6 Diamond' Ni Boleh Rugi

Salam kepada semua pembaca blog Uncleseekers,

Sebelum tu aku nak perkenalkan diri aku. Nama aku Roni Trista.

Aku dah join dengan group ni lebih kurang tujuh bulan. Selama itulah aku berada di office Gv6 janda baik ni 5 hari seminggu.

Sabtu baru aku balik rumah jumpa anak bini. Begitulah rutin mingguan aku.


Akulah Roni Trista. Orang panggil aku Aron

 Dari mula aku join kat sini macam-macam robot yang aku dah tengok antaranya GV8 dan Manta. Tapi semuanya kelaut jugak akhirnya.

Kesilapan paling besar aku nampak adalah sebab nak untung banyak. Mula-mula memang la sedap dapat untung besar tapi karam pon cepat jer..

Aku sendiri pon rajin mengikuti forum-forum forex yang ada di website dan juga di laman grup FB.

Salah satu grup yang selalu aku lawati adalah group Signal, Analisa & Berita Forex Percuma . Aku suka melihat analisa-analisa dan juga signal yang diberikan disitu.

Banyak yang aku belajar dari situ.

Dan berbagai bagai ramalan yang diberikan berdasarkan analisa teknikal masing-masing.

Apa yang aku nampak ramai trader-trader baru yang masih tercari-cari cara yang betul untuk menceburkan diri dalam forex ni.



Aku berani potong 10 jari kalau Robot Gv6 Diamond ni boleh rugi



Pada aku untuk menjadi trader memang banyak cabaran yang harus dilalui, bukan senang nak senang.

 Aku sendiri pon trade manual lebih 5 kali dah Stop-Out (karam).

Jadi kalau ada yang cakap sesapa yang trade forex tak pernah merasa kerugian, aku rasa mesti ada sesuatu yang tak kena. Bak kata Dzoul, kalau trade manual dia kata dia tak pernah karam, dia tu memang 'luarbiasa'...hehehehe..

Ok berbalik semula pada robot sebelum ni yang kami guna iaitu robot GV6 , boleh dikatakan semuanya membuat prestasi yang cemerlang.

Tapi masalah teknikal server (VPS-virtual private server) menjadi penghalang dan terpaksa di trade secara manual akhirnya kelaut juga.

Tapi bila rugi, Uncle akan ganti balik semua kerugian yang di alami (klik). Cuma cepat atau lambat saje bergantung pada situasi market.

Aku kenal dengan Uncle ni dah lebih 10 tahun dan aku tau la dia kalau dah berjanji mesti tunaikan. Sebelum ni pon banyak akaun yang mengalami kerugian diganti semula.

Aku gerenti belum ada syarikat yang menyewa robot (EA) yang macam uncle buat dalam Malaysia ni. 

Tak payah risau pada yg rugi , apabila di ganti semula, Uncle akan bagi profit keuntungan 100% selama 3 bulan untuk peserta yang mengalami kerugian.

Rasa-rasa ada ke individu atau syarikat yang akan ganti semula modal jikalau mengalami kerugian?

Aku tak pernah dengar lagi rasanya. Kebanyakannya cabut lari. Dia selalu pesan kat kami semua...

"Derita sementara kemuliaan selamanya"

Hanya di sini aku dapat pengalaman macam ni.

Jadi kesimpulannya peserta tak perlu risau langsung.

Ingat tadi datang 2 orang je minggu pertama datang bengkel, rupanya 5 orang, Insyaallah sama-sama kita merasa hasil nanti (klik)


 Power tak robot ni?

Sehingga yang terbaru uncle test untuk robot GV6 Diamond. Untung sikit tapi gerenti tak akan karam walaupon di badai ombak yang besar dengan izin Allah.

 Lihatlah sendiri. AUDUSD tengah 'buat perangai' sell dah dua minggu, robot ni rileks je. Kalau manual dah kena hedging



Jadual keuntungan GV6 Diamond ( klik image untuk lebih jelas)

Untung lebih kurang 6% sebulan atau 72% setahun pakai robot GV6 Diamond. Rezeki Tuhan yang beri kepada sesiapa yang dia suka


Kalau orang nak join rezeki ni sama-sama korang boleh contact Adeek atau Mona kat 013-3057802 / 013-3089602. Setiap minggu 3 orang saja.

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula
Aku Berani Potong 10 Jari Kalau Robot GV6 Diamond Ni Boleh Rugi


Wednesday, November 26, 2014

Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula

Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula

Assalamualaikum warahmatullahi ta'ala wabarakatuh kepada semua yang membaca coretan KETIGA ku ini.

 

Dah adat orang berurusniaga dalam bidang yang berisiko, macam forex ni, kadang-kadang untung, kadang-kadang rugi.

Akaun saya turut karam pada akhir Ogos 2014. Tapi itulah hakikat yang saya perlu terima, sedih memang sedih tapi kena reda dengan ketentuan Allah. Muhasabah diri balik, adalah la tu salah silap diri saya sendiri dan tentu ada hikmah di sebalik apa yang terjadi.

Tapi Alhamdulillah, lega berurusniaga forex ni dengan Uncle dan team GV6. Kalau dengan orang lain, dah terbakar, hangus la, rentung, jadi debu je.

Pada malam akaun saya karam tu, saya bercakap dengan Dzoul & Uncle. Sebagaimana yang dijanjikan sebelum melabur, mereka kotakan janji akan ganti balik semua modal asal saya yang karam.

Dan Alhamdulillah juga, 2 hari selepas tu, pada 2 Sept 2014, akaun saya diniagakan semula dengan USD5,000.

Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula. Tapi rasa simpati juga kepada Uncle dan team GV6 sebab pada bulan Ogos tu, banyak juga akaun yang karam dengan jumlah pelaburan yang besar.

Semoga Allah permudahkan perniagaan mereka. Bila akaun saya diniagakan dengan USD5,000, saya amat berpuashati walaupun jumlahnya jauh lebih kecil dari pelaburan asal saya.

Tapi takpe, asalkan ada daripada takde langsung. Uncle & Dzoul janji akaun tersebut akan ditambah sikit demi sikit sehingga jumlah perlaburan asal dikembalikan, mungkin ambil masa lama sikit.

 klik imej

Walaupun sikit, ianya tidak mendukacitakan, keuntungan mula dijana semula seawal seminggu ianya dilaburkan. Ini sudah bulan ketiga (Sept, Okt, Nov), saya merima keuntungan, boleh sesangat membantu kehidupan bulanan saya.

Yang paling best, keuntungan pada bulan oktober, tiap-tiap minggu terima whatsapp dari Mona, maklum yang keuntungan telah di bank in ke akaun saya.


Terima kasih banyak-banyak untuk Mona. Untuk rakan-rakan seperjuangan yang lain, mari la kita sama-sama, manafaatkan sesungguhnya keuntungan yang kita dapat dari usahaniaga ini untuk kegunaan diri sendiri, keluarga dan juga orang-orang lain terutama membantu orang-orang disekeliling kita yang memerlukan bantuan.

Harus ingat dengan rezeki yang Allah kurniakan ini ada hak orang lain dan wajib kita tunaikan agar ianya lebih berkat. Pesanan ini adalah untuk diri saya juga.

Balqis

Macam Mana Nak Hidup Macam Ni
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula



Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

'Market Masih MENGAMUK Abe. Hok tu sebaiknyo...'
Bulan-Bulan Yang Mendebarkan
Tak Sampai Setahun Pulang Modal
Robot GV6 DIAMOND ni adalah robot cop duit! Aku jamin 100% 
Bestkan usahaniga yang macam ni, bila rugi, diganti semula