Followers

Saturday, April 12, 2014

Redha Jerlah Kerana Ada Juga Kesilapan Yang Aku Lakukan

Redha Jerlah Kerana Ada Juga Kesilapan Yang Aku Lakukan



 Assalamualaikum w.b.r

1. Alhamdulilah, Segala Puji-Pujian Bagi Allah atas segala nikmat Nya. Inilah ucapan pertama yang dapat aku luahkan sebelum mencoretkan pengalaman aku dengan forex dan robot Miliun.

2. Semoga Uncle, admin GV6 dan peserta GV6 juga berada dalam keadaan baik semuanya dan sentiasa dilimpahi rahmat dari Nya.

3. Aku mula mengenali forex ni melalui blog uncle. Aku selalu follow blog uncle kerana ingin baca pendedahan demi pendedahan berkaitan pelbagai isu. Bila ada kuar artikel tentang forex ni aku pun baca sekalilah. Mungkin ada isu yang menarik. Aku follow artikel demi artikel. Macam menarik jer. Dengan kiraan matematik sekolah rendah yang Uncle berikan membuatkan aku makin tertarik. Terus terfikir dalam minda aku apa salahnya kalau aku join sama. Kurang-kurangnya dapat juga pendapatan sampingan dan dikira macam duit pencenlah. Mungkin setiap minggu dapat gaji macam pemain bolasepak EPL. Tak mainlah gaji setiap bulan tapi tak adalah sampai 200,000 pound seminggu macam pemain bolasepak tu.

4. Selepas selesai cari modal untuk bengkel, maka dengan rasminya aku terlibat dengan Miliun ni pada bulan Sep 13. Kepala hotak aku masih tak tahu lagi apa kejadahnya forex ni. Dalam kepala hotak aku fikir hanya ada pencen mingguan. Bolehlah rileks macam pesara cikgu dan kakitangan kerajaan yang lain. Masa kat bengkel dapatlah tahu sedikit berkaitan dengan forex. Hanya yang asas jer. Habis bengkel tak boleh nak mula lagi untuk dapatkan pencen. Kena cari modal untuk trade barulah dapat pencen. Tarik sana tarik sana maka cukuplah modal. Minggu pertama memang seronok kerana dah dapat hasil. Kalau macam ni angan-angan nak dapat duit pencen mingguan ni terlaksanalah. Masuk minggu kedua dan lain sikit. Profit ada tapi tak boleh nak keluar kerana float(baru kenal perkataan ni pada ketika itu) tak mengizinkan. Minggu ketiga pun sama dan seterusnya minggu-minggu berikutnya. Harapan pencen mingguan terus punah. Kena pulak dengan pair GPBJPY yang terus mencanak naik. Langsung tak nak turun. Float semakin tinggi dan kerisauan semakin memuncak. Akhirnya aku ambil keputusan kena serahkan kepada yang pakar. Aku whatapps Uncle dan bercakap dengan Sifu Dzoul dan terus nyatakan hasrat untuk join projek JV. Seingat aku awal bulan Dis 13. Maka bermulalah aku dengan dengan projek perkongsiaan ini hingga sekarang.

5. Selepas itu barulah rasa tenang sedikit walaupun margin dah tinggal separuh kerana dah cutloss. Redha jerlah kerana ada juga kesilapan yang aku lakukan. Pencen mingguan masih jauh dari jangkauan kerana nak pastikan margin asal digenapkan semula dahulu. Pada asalnya macam-macam robot Sifu Dzoul laksanakan namun profit yang diterima tak begitu menberangsangkan hinggalah awal tahun 2014 maka robot GV6 dilancarkan. Profit memang kencang dan dalam tempoh tersebut sehingga bulan Mac 14 margin telah berjaya dikumpulkan berserta dengan profit sebagai bonus tambahan. Siapa sangka dalam masa 2 bulan margin asal telah dapat dikumpulkan. Memang superb GV6 dan bermulanya kembali pencen mingguan. Dan Alhamdulilah segala angan-angan tercapai semula.

6. Alhamdulilah. Alhamdulilah. Alhamdulilah. Dengan izin Nya aku dapat membaca blog Uncle, dengan izin Nya aku dapat join Miliun, dengan izin Nya aku dapat join projek perkongsian ini, dengan izin Nya margin aku dapat dikumpulkan semula, dengan izin Nya aku mendapat rezeki pencen mingguan dan dengan izin Nya jugalah semua ini berlaku. Semoga projek perkongsian ini berterusan bagi memberi manfaat kepada semua peserta GV6 dengan izin Nya juga.

7. Akhir kata, terima kasih Allah. terima kasih Uncle, Tn Mizi, Bro Dzoul dan admin GV6 kerana memberi semua peluang ini. Tak lupa juga kepada peserta GV6 yang selalu berkongsi maklumat tentang apa saja dalam group whatapps. Semoga GV6 terus maju jaya dan terus cemerlang.

Terima kasih semua.

Peserta GV6.
Bro S

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943



Biar Wang Yang Bekerja Untuk Kita, Bukan Kita Yang Bekerja Untuk Wang! 
Pergeseran Adik Beradik Dah Jadi Macam Pergeseran Suami Isteri
Hilang Semuanya...
Kalo dapat nak aku tumbuk je org tua ni...
Bersengkang Mata, Profit Ciput
Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna....
Perempuan Dalam Kaca - I am willing to lost this money
Terasa Semacam Mimpi..Terawang-Awang
Air Liur... 
Cacian Dan Makian
Ada 3 orang lagi yang bakal didedahkan
The Best Trader Always Withdraw Never Top Up
Minta Ampun Kepada Allah - Saya Sendiri Ragu-Ragu Kelebihan GV6
Berendam Dalam Sungai
Jangan Baca Kalau Dah Kaya
Redha Jerlah Kerana Ada Juga Kesilapan Yang Aku Lakukan



Friday, April 11, 2014

Jangan Baca Kalau Dah Kaya






Prestasi V6 - Bulan Januari 2014 Keuntungan 55.97%


Prestasi V6 - Bulan Februari 2014 Keuntungan 118.11%


 Prestasi V6 - Bulan Mac 2014 Keuntungan 44.85%


Prestasi V6 - sehingga 4 April 2014 Keuntungan 5.45%


*Keuntungan yang dipaparkan sebelum ditolak pembahagian.

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943


Biar Wang Yang Bekerja Untuk Kita, Bukan Kita Yang Bekerja Untuk Wang! 
Pergeseran Adik Beradik Dah Jadi Macam Pergeseran Suami Isteri
Hilang Semuanya...
Kalo dapat nak aku tumbuk je org tua ni...
Bersengkang Mata, Profit Ciput
Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna....
Perempuan Dalam Kaca - I am willing to lost this money
Terasa Semacam Mimpi..Terawang-Awang
Air Liur... 
Cacian Dan Makian
Ada 3 orang lagi yang bakal didedahkan
The Best Trader Always Withdraw Never Top Up

Wednesday, April 9, 2014

Berendam Dalam Sungai

Assalamualaikum w.b.t.



Saya join bengkel 3,product silver pada sept 2013. Pada hari akhir sempat ke Wadi Hana berendam dlm sungai,makan,mendengar celoteh Pak Habib dan membeli 2 buku tulisan nya.

Pada minggu pertama trade excellent, profit usd 900+. Minggu kedua dan berikut nya menurun dan floating meningkat kerana banyak order tersangkut.

Hujung nov 13 kena tsunami forex, ML (margin level) turun hingga +- 500, sebelum tidor saya berdoa agar akaun saya selamat.Bangun pagi terus check akaun, Alhamdullilah maseh selamat dan ML meningkat pada paras yang selamat.

Pada Jan 2014 keluar product GV6 dan admin advise tukar kapal. Saya join GV6 pada hujung Jan 2014. 

Alhamdullilah sejak itu profit consistant ,hingga sekarang profit terkumpul +-18K.

Terima kaseh pada Uncle, Mizi, Dzoul and the teams kerana melakukan tugas dengan baik,telus  dan amanah, jika tidak mana mungkin akaun geng yang karam dapat di pulihkan ke margin yang asal.

Di harap juga saudara Mizi sentiasa dapat upgrade product mengikut kesesuaian gelombang forex .

Saya juga berdoa kami di GV6 ditambahkan lagi rezeki agar kami dapat dikongsikan dengan keluarga terdekat dan juga orang lain yang kurang bernasib baik.

Berkenaan fitnah dan komen negative di blog, setakat ini saya tak Nampak ada kesahehan nya, melainkan niat mereka untok memecah belahkan setiakawan group GV6 sahaja.

Semoga Uncle dan admin semua sabar dgn dugaan ini dan terus maju kedepan,tak perlu melayan rentak mereka.

Sekian,

M Sariff.

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943 


Biar Wang Yang Bekerja Untuk Kita, Bukan Kita Yang Bekerja Untuk Wang! 
Pergeseran Adik Beradik Dah Jadi Macam Pergeseran Suami Isteri
Hilang Semuanya...
Kalo dapat nak aku tumbuk je org tua ni...
Bersengkang Mata, Profit Ciput
Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna....
Perempuan Dalam Kaca - I am willing to lost this money
Terasa Semacam Mimpi..Terawang-Awang
Air Liur... 
Cacian Dan Makian
Ada 3 orang lagi yang bakal didedahkan
The Best Trader Always Withdraw Never Top Up

Tuesday, April 8, 2014

Minta Ampun Kepada Allah - Saya Sendiri Ragu-Ragu Kelebihan GV6

Minta Ampun Kepada Allah - Saya Sendiri Ragu-Ragu Kelebihan GV6






Assalamualaikum ...

Terlebih dulu saya ingin memohon maaf sekiranya penulisan saya ini menyinggung mana2 pihak...

Minta ampun kepada Allah kerana disebabkan software (perisian) GV6 timbul pelbagai fitnah yang boleh membawa perbalahan sesama kaum ...

Pencerahan kepada semua tentang forex dan GV6...
 
Idea ini kesinambungan penggunaan indicator zaas... saya menyediakan atau mencipta GV6 dalam keadaan saya sendiri ragu2 kelebihan GV6...

Uncle dan Dzoul telah membuat analisis tentang GV6. Penambahbaikkan dibuat oleh mereka berdua..

Dzoul adalah seorang trader lama dalam forex... dia tahu mana yang perlu buat dan mana yang perlu dibuang.. semuanya dilakukan oleh mereka.. mungkin kemudahaan internet menjadikan Dzoul bertambah expert dalam bidang forex coding..

Untuk pengetahuan semua pihak, saya simpulkan di sini untuk 100% GV6 adalah daripada uncle..




Saya hanya mempunyai perumah iaitu 30% shaja dalam coding...

Penggunaan margin, setting, penggunaan zaas dan indicator lain, pemilihan matawang hanya Uncle dan Dzoul yang expert dan tahu..

Saya tidak pernah berjanji jaminan setiap kali saya mencipta EA, tetapi jaminan sekiranya software (aplikasi) tidak masuk post atau tidak close mengikut apa yang diceritakan oleh saya, untuk Pioneer dan Silver, semua software (aplikasi) menjalankan operasi dengan betul cuma market tidak sesuai untuk kt berlayar dengan kapal tersebut...

Oklah, saya doakan GV6 akan bertambah kejayaan...

Mizi
Ea Creator

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943 



Biar Wang Yang Bekerja Untuk Kita, Bukan Kita Yang Bekerja Untuk Wang! 
Pergeseran Adik Beradik Dah Jadi Macam Pergeseran Suami Isteri
Hilang Semuanya...
Kalo dapat nak aku tumbuk je org tua ni...
Bersengkang Mata, Profit Ciput
Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna....
Perempuan Dalam Kaca - I am willing to lost this money
Terasa Semacam Mimpi..Terawang-Awang
Air Liur...
Cacian Dan Makian
Ada 3 orang lagi yang bakal didedahkan
The Best Trader Always Withdraw Never Top Up 
Minta Ampun Kepada Allah - Saya Sendiri Ragu-Ragu Kelebihan GV6

Monday, April 7, 2014

The Best Trader Always Withdraw Never Top Up

The Best Trader Always Withdraw Never Top Up


Salam sejahtera semua sahabat. assalammualaikum Moga kalian berada didalam perlindungan NYA.

Aku di lahirkan di Russia dan nama ku Forex tak ada bin. Aku digunakan oleh manusia seluruh dunia. Dari pakar pakar berkenaan matawang dunia pakar pakar saham dan dari bermacam macam latar belakang yang berbeza. femous juga lah aku.

Badan aku boleh dikatakan lahir daripada lilin_lilin yang kekadang panjang ke atas dan kebawah. Hidup aku berkerja tanpa henti kecuali hari sabtu dan ahad dan ada satu hari lagi (tak ingat..kena tanya Dzul). Setiap orang yang menjaga aku pasti ada yang gembira dan banyak yang menangis..Aku sentiasa di usik usik dan di paksa paksa suruh naik atau pun turun sampai ada yang tungang terbalik kan let top mereka.

Tapi tiada siapa yang boleh mengarah hala tuju aku sebenarnya.Itu rahsia yang insan insan di dunia ini agak bingung bila berkawan dengan aku.

Tapi kini ada yang telah mencipta bermacam kaedah untuk perhatikan gerak langkah ku.mereka melihat,mentafsir.membincang dan mencipta sesuatu agar aku terperangkap.Ha.ha.ha.ha.haaa..bukan nak sombong...masih juga gagal.Sangat complicated karenah aku ni..Aku tidak pernah mengasihani sesiapa pun sehingga lah aku mencipta ayat yang bebunyi "THE BEST TRADER ALWAYS WITHDRAW NEVER TOP UP"

Dikala nyior melambai melintuk dihembus angin dan padi berombak di alun bayu senja timbul seorang insan bernama Mr M yang telah mencipta sesuatu di luar jangkaan aku.beliau berhempas pulas membina sesuatu yang boleh dikata kan ajaib dan sedikit sebanyak berjaya memperdayakan gerakan aku.beliau melebarkan sayapnya bersama uncle S dan gabungan ini nampak menjadi.Uncle S yang brutal tu dulu cari hantu ..la ni cari usd bersama krew krew.Cara mereka ini agak clever dimana mereka pukul aku dan lari..lepas tu mai pulak cubit aku dan lari sampai aku jadi serba salah..Pip aku naik kena.. pip aku turun kena..pandai sungguh depa noo...

Tapi aku tak kisah la sebab dalam kandang aku ada billion lagi..tak boleh habis..cumanya siapa yang pandai ambil lah banyak mana dia mahu.

JOMM..

Aku nak cita seorang pelangan aku yang orang panggil dia chef.(memang pun) Chef ni salah sorang dari ramai ramai yang terkena.Selepas kisah (Aku pinjam ceti 1500) Kini kisah chef yang telah pulih dibantu uncle dan admin admin.Bantuan demi bantuan serta bonus yang di salurkan seterusnya chef sudah perolehi kembali margin asal dan grow revenue.Mohon uncle murah hati dan biasa biasakan diri memberi bonus pada tetamu tetamu ini.sebulan sekali pun ok.Walaupun uncle brutal tapi dalam hati ada taman.kan..kan..kan.Walaupu aku sebatang lilin tapi aku kasihan pada chef dan teman teman dia yang aku karamkan di lautan china selatan dekat perairan Jepun tu.dulu...siann dia orang..

kisah chef

18 march adeek wasup ..chef usd 500 dah masuk seperti dijanjikan masa dinner tempoh hari. lepas tu ada untung dan untung..maka genaplah usd 2000 modal asal..usd 2000 je modal..maklum lah gaji kecik..tak macam bro bro kita yang lain..modal je dah boleh beli rumah teres.

Seterusnya Mona wasup ..chef..untung dah bank in...wasup gaya manja Mona..siap attach maybank 2 you lagi..baguihh la ..Tu yang ada rm 183.00

So kira p kira mai 3.500 (duit robot)_ 183.00 = rm 3,317 (yang nak kena grow)

Yang terbaik sekali kalau uncle dapat percepatkan baru best.Boleh la kira kira untung.Cadangan untuk uncle niiii..cer malam ni masa tidur Uncle letak tangan atas dahi dan tapis tapis kan permintaan ini..ramai yang senasib dengan chef pasti setuju kann..Malaysia bolehh..janda baik bolehhh...kalau tak boleh tak pe lah.chef kumpul lah perlahan lahan (ayat pilu)..

6 bulan baru chef dapat kembali modal di atas prihatin dan pengorbanan uncle dan admin yang bersungguh sungguh membantu..terutama yang kapal karam.Kami amat hargai .Apa yang baik group V6/submerine ini apabila buat pertama kalinya uncle cetus kan kutipan kilat untuk membantu keperluan asas saudara kita yang baru pertama kali dapat baby..dengan pantas juga admin transfer to bank.TERBAIKK..wa tabit sama lu...

Kepada mr M ciptaan yang baik terus kekalkan agar warga ini dapat merasai keuntungan yang berpanjangan.

Kepada Admin yang di ketuai oleh mr Dzul..work hard for compeny.I love you all.

Kepada uncle ehemm ehemm ehemm...

salam dari chef

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943 


Biar Wang Yang Bekerja Untuk Kita, Bukan Kita Yang Bekerja Untuk Wang! 
Pergeseran Adik Beradik Dah Jadi Macam Pergeseran Suami Isteri
Hilang Semuanya...
Kalo dapat nak aku tumbuk je org tua ni...
Bersengkang Mata, Profit Ciput
Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna....
Perempuan Dalam Kaca - I am willing to lost this money
Terasa Semacam Mimpi..Terawang-Awang
Air Liur... 
Cacian Dan Makian
Ada 3 orang lagi yang bakal didedahkan
The Best Trader Always Withdraw Never Top Up