Followers

Sunday, July 27, 2014

Dikala Lautan Forex Tidak Stabil, Warga GV6 Masih Menikmati Profit

Dikala Lautan Forex Tidak Stabil, Warga GV6 Masih Menikmati Profit




Assalamualaikum w.b.t.

Terlebih dahulu diucapkan salam Aidilfirti kepada semua para pembaca, warga GV6, Uncle dan admin GV6. Semoga kita semua berada dalam limpahan rahmatNya sentiasa.

Tidak lupa juga kepada saudara islam di Palestin dan mangsa tragedi MH17. Marilah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada mereka.

Alhamdulillah syukur kepada Allah s.w.t. dikala lautan Forex tidak stabil pada waktu ini, kami warga GV6 masih menikmati profit. Saya telah menerima advance profit puasa berjumlah RM500 dan advance profit raya USD800(RM2000++).

Terima kasih diucapkan pada team admin GV6 kerana bertungkus lumus mengurus akaun kami. Saya telah menggunakan kad payoneer bagi profit advance raya. Beberapa cubaan yang gagal ketika pertama kali withdraw dan akhirnya berjaya. Berikut dibawah kronologinya :

23/7 - Advance profit masuk dalam akaun payoneer
        - pada waktu petang withdraw gagal (atm bank Maybank dan CIMB), contact admin

24/5 - Cubaan ke atm bank lain (rhb dan hong leong) gagal dan cuba sekali lagi (atm bank MAYBANK dan CIMB) juga gagal, contact admin

25/7 - admin tukar PIN lain, cubaan pertama atm Hong Leong gagal. Kemudian cubaan kedua atm RHB berjaya withdraw. 
          - test withdraw ATM RHB (23/7) yg gagal sebelumnya, telah berjaya. settle.



 Withdraw 1 - RM1000 RHB Easy


Withdraw 2 - RM1200 RHB Easy


Withdraw 3 - RM100 RHB Easy



Terima kasih pada admin yg beri guide dan pantas selesaikan masalah kad payoneer. Sekiranya ingin melihat baki akaun payoneer, digalakkan install aplikasi PAYONEER di smartphone. Ianya mudah dan PERCUMA!


Klik PLAYSTORE, search PAYONEER 
dan install


Helmy

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...
“Man La Ya Dzauk Man La Yadri”
Walau Bukan Berjuta, Tapi Sangat Berbaloi...
Rezeki Yang Tak Dijangka...
Hitam dan Putih Dirasai, Nyata Setia Ku Tetap Disini
Dikala Lautan Forex Tidak Stabil, Warga GV6 Masih Menikmati Profit

Hitam dan Putih Dirasai, Nyata Setia Ku Tetap Disini

Hitam dan Putih Dirasai, Nyata Setia Ku Tetap Disini




Assalamualaikum pada semua pembaca setia blog ini.

Terlebih dulu syukur Alhamdulillah pada Allah SWT Tuhan sekalian alam, atas segala kurnia nikmat dan barakah yang dilimpahkan kepada hamba2nya. Pada syawal ini genap setahun saya bersama grup ini. Dalam setahun ini bermacam cerita pahit, manis, hitam dan putih dirasai, tetapi yang nyata setia ku tetap di sini.

Saya menghormati komitmen dan kesungguhan pihak admin dalam melakukan tugasan mereka selama ini. Mereka sentiasa berusaha keras dan pantas menangani segala permasalahan yang berlaku.

Bukan hanya pelan A yang menjadi SOP mereka, ada alternatif lain jika sesuatu perkara itu tidak mengikut perancangan awal.

Saya percaya, hidup ini umpama putaran roda, tidak semestinya selamanya kita berada di atas @ di bawah, atas dasar itu segala kemelut dan kesulitan sepanjang beberapa bulan urusniaga Forex tahun ini, yang badai ombaknya mengunung tinggi akan tiba surutnya juga.

Kesabaran ahli2 grup dalam memberi kepercayaan kepada para admin dibalas dengan usaha mereka cuba melakukan hanya yang difikirkan terbaik untuk semua. Mereka juga manusia biasa, tak lari drpd permasalahan hidup sendiri, namun syabas diucapkan atas usaha dan kerja mereka selama ini.

Seminggu sebelum Ramadhan kita mendapat advance puasa, kini ada pula advance raya. Soal dapat banyak @ sedikit tidak timbul. Dalam kehidupan sekarang yang serba serbi memerlukan duit, menjadikan setiap nilai yang kita perolehi itu amat berharga.

Janganlah kita fikir kalau dapat banyak lagi mewahlah hidup. Siapa yang tak nak kaya? Tetapi hakikatnya tidak semua orang bernasib baik dalam hidup ini seperti apa yang dapat kita rasai ketika ini.

Soalnya bukan dapat sedikit, sederhana atau banyak jadi penentu. Jika kita tahu menyimpan, tahu cara betul berbelanja, tahu cara mengurus kewangan dan hutang, bijak dalam menjana pendapatan, Insya Allah yang sikit pun akan besar hasilnya dimasa depan. Yang penting usaha, disiplin, sabar,  sentiasa bersyukur dan mengambil berat soal keberkatan pada soal zakat, sedekah jariah dan wang ihsan pada yang memerlukan.

Kepada uncle; anda memang berjiwa superb!

Kepada admin; terima kasih semua

Kepada ahli grup; KKLR…. hhmmm… (menarik hehehe)

Kepada semua; Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin


Salam hormat,
Mohd Fazel



Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...
“Man La Ya Dzauk Man La Yadri”
Walau Bukan Berjuta, Tapi Sangat Berbaloi...
Rezeki Yang Tak Dijangka...
Hitam dan Putih Dirasai, Nyata Setia Ku Tetap Disini


Saturday, July 26, 2014

Rezeki Yang Tak Dijangka...

Rezeki Yang Tak Dijangka...





Assalammualaikum kepada warga GV6, Uncle & Admin,

Alhamdulillah syukur atas rezeki yg tak dijangka, walaupun pasaran yg tidak berapa baik, pihak admin bermurah hati beri advance profit puasa & raya pada kami warga GV6.

Ini membantu perbelanjaan harian aku sekeluarga di tambah dengan aidilfitri yg bakal menjelang tiba. Harapan moga lepas raya ini, pasaran akan kembali normal & floating akan beransur kurang.

Semoga warga GV6 dapat menggunakan kembali robot, atas izinNya kita akan kembali mencipta profit yg baik.

Sempena hari lebaran yg akan menjelang tiba, saya sekeluarga menyusun sepuluh jari memohon maaf kepada warga GV6, Uncle & admin semua jika ada terkasar bahasa semasa kita berwasapp.

Semoga perjalanan kita pulang kekampung dan kembali semula kerumah selamat.

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.

RIZA


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...
“Man La Ya Dzauk Man La Yadri”
Walau Bukan Berjuta, Tapi Sangat Berbaloi...
Rezeki Yang Tak Dijangka...

Walau Bukan Berjuta, Tapi Sangat Berbaloi...

Walau Bukan Berjuta, Tapi Sangat Berbaloi...




assalamualaikum warohmatullah semua..

Ini artikel ringkas, ku tujukan utk semua yg membaca, sempena bulan puasa & raya yg dh nk dekat ni..

Awal puasa tu aku dh tersenyum bila diberitakn oleh uncle yg duit advance akan diberikan utk peserta sempena menyambut romadhon. Walau bukan berjuta tp sgt berbaloi utk yg hujung bulan poket kempis mcm aku ni...rm500,, sape nk bagi...hi hi……dpt le belanja family mkn sedap skit..

Walau aku tengok graf mt4 nk tarik nafas pn susah , tp nampaknya Allah masih memberi rezki utk warga gv6, alhamdulillah Allah masih mengalirkan kebijaksanaaNya pd pengemudi akaun utk terus mengemudi dlm lautan forex yg dahsyat dlm 2,3 bulan ni...tp aku tau mereka semua pn mabok2 laut tu akibat goncangan ombak yg tak menentu.

Sekali lg aku tersenyum bila uncle umumkan duit raya akan dibank-in sebentar lg, alhamdulillah syukur...nikmat Allah, atas kasih sygNya...walau puasa aku ntah apa2..masih lg diberi tambahan rezki olehNya....rm631...dpt le tambah2 perbelanjaan utk persiapn raya.

OK lah, setakat ini coretan kesyukuranku...apa2 pn diharap kita semua terus berdoa agar Allah sentiasa memberi kejayaan yg melimpah ruah terhadap projek yg di jlnkn ini & sentiasa berterusan.

terima kasih kpd uncle & the team yg sentiasa memantau projek ini dgn kesungguhan diharapkn semua mndpt kembali kpd fitrah yg suci setelah berakhirnya romadhon...zakat fitrah jgn lupa...ha ha

Selamat menyambut hari raya & maaf zahir batin dr ku utk semua.

Wassalam

Zafry


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...


“Man La Ya Dzauk Man La Yadri”

“Man La Ya Dzauk Man La Yadri”







Assalammualaikum, Salam Ramadhan Al Mubarak buat pembaca setia blog  uncleseekers secara amnya dan kepada warga GV6 khususnya yang masih atau sudah tak berapa ingat saya nie….ahaks.

Pertama-tamanya ingin diluahkan disini betapa diri ini merasa bertuah dipilih untuk bersama-sama dengan kapal perdagangan yang dikemudikan oleh si empunya blog nie berserta dengan anak kelasinya yang penuh dengan dedikasi walaupun lautan yang di redahi amatlah dalam dan dahsyat ombaknya lebih hebat dari yang dipandang di mata yang didengar di telinga… yang tergambar di akal yang terhad ini… bahkan Lautan Hindia pun tak sama rupernya…pasal kerezekian di dalam perdagangan yang di dagangkan oleh sang pengemudi amatlah sukar di jejaki dan di perlakukan waima sang arjuna juragan yang rasih dengan laluan liku liku lautan pun akan karam jua…..perghh ngerinya…percayalah…

Alhamdulillah…terima kasih kepada empunya ‘alam semesta ini yang Maha Hebat PengemudianNya telah mengizinkan kapal perdagang tersebut masih berlayar dengan jayanya walaupun penat jerihnya peluh yang menitik masih belum mengering namun lautan terus diredahi dengan sulami ketenangan angin bayu agar daratan yang ditujui kelihatan jua…

Engkorang boleh ker baca nie atau dah rasa macam merepek jer nak baca tambahan pulak nie kan bulan Ramadhan macam xder manafaat jer kan….bukan apa wahai pembaca sekalian untaian kisah di atas hanyalan gambaran suasana yang telah dan sedang di alami andai dinyatakan di layar putih di dalam akal fikiran yang terhad nie namun skripnya masih belum dapat menyampaikan cerita apa yang sebenarnya yang di alami oleh mereka yang mengalaminya….senangkata “man la ya dzauk man la yadri”…waima apa cerita yang hendak disampaikan melalui bait kata-kata pun masih tidak sama apa yang dirasa didalam diri..Allahu akhbar…betapa hebatnya Tuhan…cer cerita…cer citer… haramjadah sampai ke sudah tak maunya sama……

Tidak lama lagi Syawal akan menjelma maka Ramdhan akan meninggalkan kita dengan beribu-ribu kisah suka dan duka….luka dan lara…alam dan maya….aman dan damai….pelbagai rahmat dan rahsiaNya diungkapkan di rungkaikan pada mana mana yang berkehendak bukan pada yang tidak berkehendak…hanyalah jauhari yang mengenal manikam…manakan sama intan dan permata…apatah lagi rahsia dalam rahsia….tak faham?..teman pun tak faham….ahakss..hehe…

Sebagai pengakhiran kalam atau penzahiran kata..tiadalah ucapan terima kasih yang dapat diluahkan dan bersyukur yang perlu disyukuri kepada Yang Maha Pemberi…di atas pemberiannya yang tiada terperi banyaknya dan dinilaikan betapa bernilainya…wahai pengemudi dan juragan kapal GV6 susah penat..perit jerih kalian amatlah kuhargai dan tiadalah dapat dinyatakan apa yang selayaknya di gambarkan disinin hanyalah sang ahlinya sahaja yang tahu…kan gitu warga GV6…halangan yang ada di hadapan di belakang di kiri di kanan di atas di bawah di luar dan di dalam itulah lumrah alam maka itulah resam hidup di alam mulki ini….

Akhir kata pemberian “advance” menyambut bulan puasa dan menyambut hari raya serta akan menyusul pula selepas hari raya nanti sempena menyambut kocek kempis amatlah daku hargai dan di syukuri……hehehe..begitulah bila Yang Maha Pemurah ingin memberi tiada siapa yang dapat menghalanginya….

Ni memang last dah…Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Maaf Zahir dan Batin…Mohon di dokan untuk diri sang pendosa ini….Ya Allahu biha…Ya Allahu biha..Ya Allahu bihusni khotimah….Allahumma aamiiin….

Wassalam.

J_Rawa

p/s:  jemput ke rumah ya…alamat cari dalam yellow pages…ahaksss…

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...