Followers

Friday, December 14, 2012

Dimana Hadi Sekarang? (Part 1)

Dimana Hadi Sekarang? (Part 1)

Asyik solo jer memanjang, bila nak couple plak? 

iamalaysian.com
(klik)

 10,000 km tuu... boleh patah pinggang beb!


Berapakah nilai motor ini suatu hari nanti?



 

Modenas buat aper ek?

6 comments:

C++ said...

Bhai UncleSeekers...

Gua hari-hari naik kapchai Honda Wave 110 sejauh 200km pegi balik setiap hari pergi kerja.... dari gua beli motor tue... setahun sudah... dah 40 ribu km dah gua jejak... heheheh

amrayy lensa said...

Aku bangga melihat rakyat Malaysia seperti bro Hadi ni..Tetapi aku kecewa kenapa kerajaan Malaysia tidak memberi sokongan terhadap anak muda seperti Hadi ini utuk diketengahkan sebagai Ikon kepada remaja-remaja di Malaysia.??Secara tidak langsung Bro Hadi ini telah mengharumkan nama Malaysia di mata dunia...Aku menyeru kepada kerajaan Malaysia supaya memberi sokongan kepada Bro Hadi dan sepatutnya beliau diberi satu penghormatan diatas pengorbanan yang beliau buat secara langsung atau tidak langsung..Jangan asyik nak habiskan duit pada program yg tak memberi makna jer..sesekali berilah perhatian kepada anak muda seperti Bro Hadi ni..Sebelum Puak-puak lain memberi perhatian sepatutnya kerajaan yang harus memulakan dulu...Aku nampak Bro Hadi ni memang boleh menjadi Ikon Negara...Fikir-fikir dan renung-runungkanlah...

JAMILKUCING said...

Salam adakah ia penting untuk negara. hajat nak perkenalkan negara tapi siapa yg pandang. mungkin hanya gelandangan gelandangan tepi jalan. atau kastam kastan negara lain.serius aku cakap tiada faedah langsung . yang memalukan negara 1000% yang nak perkenalkan negara 1% jadi tiada makna. kalau ada yg sponser tu memang bodoh lah dia. sebab apa saya cakap ther are to many thing they can sponser lagi berfaedah.

Contoh tak pe lah ornag kata aku masuk bakul yek. kelebihan aku boleh bawa 8-10 ekor kcuing atas skuter bersertan seekor berok. yg tak pernah di buat ornag. kalau aku amsuk BRITAIN GOT TALENTS sure nama malaysias naik. tapi dab berpuluh koperat aku pohon sponser seekor pun tak jawab. yg boleh menaikkan nama negara tak di peduli. yg buat keje haprak yg negara lain ketawa di angkat.apenye bodoh.

Tak percaya cuba pergi interview orang orang di negara yg dia jalan ade mereka kenal dia. i cut my dick if they know him. tapi ko orang jgn melenting. ini pendapat aku ok. berani kerana benar. tak gitu bro uncle

Anonymous said...

Betullah ckp jamil itu aku setuju.mengada2 je nak melancong pastu nak suruh org sponsor.byk dah yg buat camni naik basikal lah, naik motorlah, jalan kakilah.

chenta syurge said...

Mkin aq bc blog uncle ni mkin aq xphm..spe yg duk update n3 dlm blog uncle ni ek??

chenta syurge said...

Mkin aq bc blog uncle ni mkin aq xphm..spe yg duk update n3 dlm blog uncle ni ek??