Followers

Sunday, November 18, 2012

8 Helaian AlQuran Hilang!

8 Helaian AlQuran Hilang!

Surah - An-Nisa' (Perempuan)


Muka surat 89 dan 90 - Ayat 75 sehingga sebahagian ayat 79

Muka surat 93 dan 94 - Ayat 91 sehingga sebahagian ayat 102

Muka surat 97 dan 98 - Ayat 113 sehingga sebahagian ayat 128

Muka surat 101 dan 102 - Ayat 140 sehingga sebahagian ayat 154

Cuba anda baca terjemahannya dan renungkan...

Kenapa aku ternampak kehilangan ayat-ayat ini padahal kitab ini kepunyaan Amraay dan diberikan pada Ku Shah?

Adakah kehilangan ini sebagai peringatan pada aku atau pada Ku Shah atau pada Amray atau pada semua pembaca blog ini atau mungkin kerana tersalah cetak? 


 

5 comments:

Prince of Noob said...

wallahualam... hanya Allah sahaja yang tahu... mari kita panjatkan doa untuk kesejahteraan saudara kita di palestin...

Anonymous said...

salam. hanya Allah yg maha mengetahui akan perkara tersebut. sory uncle, sy xkan bc blog ni lg ats sbb berikut: 1. pencerahan pak lan yg tidak kne pada pemikiran dewasa kini. 2. xde kupasan slhlaku sultan2. uncle hilang seorg pembaca tp xbermkne ilang rmai. jika uncle sediakan pencerahan serta kupasan slh laku adalah sgt teruja dan bermakna. sbb hanya itu yg perlu dilakukan dlm masa dewasa ini.

Al-Attas Unilife said...

Boss tolongla kasi promote kami punya event page kat u punya blog.

http://ilmuberani.eventbrite.com



Anonymous said...

pe dah jadi ni uncle...

makin lama, makin bosan..

ramai pula nak jadi pencelah,. tumpang nama uncle..

buka la blog sendiri.bukan kena bayar pon.

kalau kushah citer tu boleh terima lagi, yg sorang lagi tu, alahai bosannye..

lama2 seme pembaca pakat lari..

Derok said...

PERINGATAN NI UNCLE!!