Followers

Friday, November 30, 2012

Teori Domino Sudah Bermula...

Teori Domino Sudah Bermula...

Mereka buat muslihat dengan tipu muslihat, Dan Aku buat muslihat dengan tipu muslihat. Maka berilah tangguh kepada orang-orang yang tidak percaya; tangguhkanlah mereka sebentar. (86:15-17)


Dan apabila orang-orang yang tidak percaya buat tipu daya terhadap kamu, untuk menahan kamu, atau membunuh kamu, atau mengusir kamu, dan buat tipu daya, dan Allah buat tipu daya; dan Allah yang terbaik daripada pembuat-pembuat tipu daya. (8:30)


Syed Hussein Alattas ditahan di PWTC…(klik) - Agenda Daily
Penulis Buku Syed Hussein Al-Attas Dibebaskan Dengan Ikat Jamin (klik) - Mstar
Penulis buku Syed Hussein dibebas dengan ikat jamin (klik) - Sinar harian
Writer detained for selling book allegedly insulting Johor ruler (klik) - Thestar

6 comments:

Jamiejit said...

The moment is here Abah Hussein!!! This Is It!!

Prince of Noob said...

harap uncle syed hussein alattas tidak dikenakan apa2 tindakan

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

omerta said...

Fight 4 our right..
Allah the Almighty..
Not them..

Kabutar Diesel said...

salam uncle:harap tabah..depa ni tak kenal lagi sape pak habib la...pak habib tak takut pada manusia..pak habib hanya takut pada Allah sahaja..sebab itu penulisan beliau cukup2 berani dan sukar ditandingi oleh penulis lain!

Gerakan Anti Najib/Rosmah said...

Gua tetap akan sokong lu selagi rakyat lebih diutamakan dari sang penguasa..... Syabas

Anonymous said...

tu pun pangkah umno gak kan :))cari makan beb.