Followers

Monday, June 25, 2018

Intuisi UncleSeekers - Part 1 - Presiden UMNO 2018 (Sementara)?

Intuisi UncleSeekers - Part 1 - Presiden UMNO 2018 (Sementara)?

Salam semua

Dah lama sangat saya tak menulis dalam blog ni. Yang jaga blog saya setakat ni si Dzoul. memandangkan dia tengah sibuk (macam2 sibuk..he he) terpaksalah saya menaip hari ni

Kadang2 saya suruh tulis lain dia tulis lain..sukati ko aar Dzoul

Ramalan mimpi Uncleseekrs aku dah tak nak tulis dalam blog ni lagi. Yang baru adalah 'Intuisi Uncleseeekers'

Apakah maksud Intuisi?

Intuisi ialah...tolong cari sendiri. Jangan malas

Aku sendiri nak tengok antara ramalan mimpi aku dengan Intuisi, yang mana satu lebih tepat. Ntah...

Tak payah buang masa... untuk artikel kali ni, kita tengok siapa bakal calon presiden UMNO 2018 yang 'SEMENTARA'

Menang jadi arang..

Kalah jadi abu..

 
'Seperti mencurah garam kelaut'
Kenapa Uncle Zahid harus bertanding? Saya dah pesan kat pegawai khas uncle zahid (Dato' Zam ngan Ustaz Zulnun) bulan puasa tu ari dan melalui watapps tapi dia org cakap dia tak mampu nak buat apa-apa..sama gak dengan pilihanraya 14 (klik). Teori domino pun saya dah bagitau. Macam2lah..
Buat apa ada pegawai khas tapi tak nak dengar cadangan mereka? Selama ni saya berkawan dengan mereka berdua belum pernah minta satu projek atau minta duit satu sen pun dengan uncle zahid! Saya suka berkawan dengan Dato Zam pun sebab dia ni Food Lover dan mak andeh plak suka masak dan juga dato zam ni suka buat lawak! Si ustaz zulnun plak baik orgnya, pergi mana-mana ingat kan saya dan beli minyak atarlah (aku tak pakai sbb bau tak sedap), tasbih (simpan dalam botol sebagai kenangan) dan lighter (pakai sekali je)
Saja nak tanya..siapakah penasihat yang bengong sangat suruh Uncle Zahid bertanding presiden atau uncle zahid sendiri yang...? 

Kenapa presiden UMNO ni sementara je?

Tunggu...

Intuisi wanita lebih tajam dari lelaki....

No comments: