Followers

Friday, April 5, 2013

Angkara Saka – Diari 1

Angkara Saka – Diari 1

(Artikel ini di tulis pada 15-11-2011 dalam blog lama)


 Salam semua,

Biarlah saya mulakan dulu pesakit saya yang pertama dan yang paling muda iaitu Muhammad Aiqqal Azman berusia 12 tahun.

 Disember 2010
Kerana Sebentuk Cincin Arwah - (Klik).
Makan kuat tapi badan makin melidi - (Klik) atau (Klik)

 Aiqqal bersama adek kesayangannya sekitar pertengahan 2010

(klik)


 21-4-2011
Saya menyahut cabaran Mazli Hassa Golddust

 22-4-2011
Ketika saya mula-sampai di bilik ini saya lihat kaum keluarganya sedang membaca ayat suci dan Aiqqal terbaring lesu. Selepas setengah jam berbual dan bermesra dengannya, Aiqqal sudah boleh bangun dari tempat tido. Ini semua kuasa Allah, saya hanya membantu sahaja.

23-4-2011 
Kalau DIA izinkan, semua kerja jadi senang

8-5-2011
Aiqqal, Kalau Uncle tiada lagi dalam dunia ini janganlah sesekali lupa pesan Uncle tau. Sentiasa ingat Allah setiap degupan jantung.



10-5-2011
Aiqqal di Janda Baik semasa proses penyembuhan.
video
Klik video
Terima kasih pada anggota Team PSI yang terlibat semasa menghiburkan Aiqqal sepanjang hari. Jasa anda semua akan dibalas olehNYA bila sampai waktu.


Gambar ini saya terima melalui mms oleh ibunya pada 14-11-2011. Betapa gembira hati seorang ibu bila melihat anaknya sihat kembali. Puan, anda seorang isteri dan ibu yang sangat baik dan menjaga anak dengan penuh kasih sayang seperti yang telah diamanahkan olehNYA. Aiqqal nak badan macam abahkan? Bro Azman, kita adalah idola kepada anak-anak kita. Lu punya badan makin berotot nampak?

12-11-2011
Semuga anda sekeluarga dirahmati olehNYA.
Kes selesai dan ‘Tutup Fail’

Saya hanyalah seorang ‘Paranormal Negotiator’ sahaja. Penyakit yang berjaya disembuhkan bukan kerana saya tetapi DIA lah penyembuh sebenarnya.

(Artikel ini telah diedit sedikit)

Angkara Saka – Diari 1
Angkara Saka Suami- Diari 2
Bukan ke Setan Kena Ikat Bulan Puasa? Hu...Hu...
Eleh..

Gangguan Jin! (Part 1) - Aku Derita
Gangguan Jin! (Part 2) - Toyol, Hantu & Tahi Kucing
Gangguan Jin! (Part 3) - Inilah Aku (Mood PMS)
Gangguan Jin! (Part 4) - Suka Berbogel Dalam Rumah!
Gangguan Jin! (Part 5) - Mimpi Yang Meletihkan!
Gangguan Jin! (Part 6) - Aku Dirogol Jin Setiap Hari!
Gangguan Jin! (Part 7) - Babai Jin Yang lama..(Penutup)

3 comments:

Burhan said...

Assalamualaikum Uncle,
Sekarang masihkah tuan boleh tolong ikhtiarkan untuk penyakit seperti itu lagi. Kalau boleh, saya mintak tolong ukhtiarkan untuk ibu saya. Dulu pernah saya dapat hadiah dari uncle pasal komen gambar di blog uncle.
Jika sudi, saya emailkan email saya.
Wassalam.

zidnie said...

Sangat menarik,saya sangat memerlukan bantuan uncle-zidni

linda80 said...

Askum uncle..dh mcm2 perubatan sy g tp hasilnye ttp mcm tu..sume tkt nk buat sbb kate mereka hantu raya yg di pelihara sgt power dr keturunan NYAI ROROL KIDUL indonesia..yg mganggu hdp sy ialah NYAI BLORONG..kesian kt keluarga sy..emak,ank2 dan sy slalu lebam2 di badan..tdo mnjerit2..sy dh abes ikhtiar dh..tp hsil xde..tolong bantu sy..