Followers

Friday, April 26, 2013

Ann Zulkifli - Maafkanlah

Ann Zulkifli - Maafkanlah

 Korang jangan salahkan aku pasal letak gambo ni. Ayien yang bersalah sebab dia yang mendesak.

Suara Artis Ann Zulkifli ni memang power siot. Lembik kepala lutut aku di buatnya bila dengar suara merdunya.

 Album dia ada dua lagu dan dua minus one. Yang minus tu untuk korang nyanyi kalau nak karaoke. Lagu nombor dua bertajuk Mungkin, liriknya ditulis oleh Misya.

Kalau korang nak tau, Ann Zulkifli dah lima tahun nyanyi kat PNB Darby Park (39 Restaurant). Lunch ngan Dinner dia perform kat sana tiap-tiap hari cuma hari Sabtu ngan Ahad jer dia buat roti canai kat umah kot.

video
Disclaimer: Lagu di atas adalah untuk tujuan promosi dan untuk memperkenalkan artis sahaja. Copyright 2012 Amethyst Music Talent.

Ann Zulkifli, aku suka bangat lagu ni (Maafkanlah)
Suara mu terpeta di hati ku
Walau pun kadangkala bila aku lihat wajahmu aku rasa tak best tapi di hati ini setiap saat bergetar alunan suara mu yang merdu...pergh...

Lirik lagu ni Ann Zulkifli sendiri yang tulis masa baring atas sofa. Setengah jam jer! Korang bleh?

Lirik lagu  Ann Zulkifli Maafkanlah

Simpan saja semua kesilapan
Sementara nyawa masih ada
Maafkanlah diriku andai kau masih menyinta
Lenyapkanlah dendam hatimu

Kasih ini sampai akhir nyawaku
Walau kita tidak mungkin kan bersama
Biarkanlah kita akur dengan takdir yang tertulis
Redhakanlah kasih, semua ini

Demi cinta yang telah hancur luka
Atas janji yang ku mungkir 
Maafkanlah
Kisah kita bersilih duka bahagia
Terhabis kudratku menahan sengsara

Maafkanlah
Kasih kita

Demi cinta yang telah hancur luka
Atas janji yang ku mungkir
Maafkanlah
Jangan kau terseksa lagi
Atas luka yang ku beri
Ku mohon agar engkau memaafkan

Biar luka kali ini 
Pergi jauh dari hati
Redhakanlah sesalanku
Izinkan aku meminta kali akhir
Maaf sayang

Simpan saja semua kesilapan
Maafkanlah kasih..
Kasih..

Lagu : Ross Ariffin (Sony Music Publishing)

5 comments:

Anonymous said...

Meleleh leleh Aku Ni (ayaq lioq)... skotak Tisu X Cukup Nih...

Anonymous said...

Lagu dan senikata memang sedap... tapi backing musik boleh diberi impact yang lebih dari segi arrangement, terutama nya percussions dan backing instruments... baru kaw...!!!

KuShah

Anonymous said...

Aksi yang dirakam ketika keganasan dicetuskan oleh penyokong BN ------->>>>>>>> ohpilihanrayaku

pengkritik said...

Terpukau...mohon lagu ini hit & meletop! Suara dan lagu terbaik setakat ni. Aku rasa Ann Zulkifli memartabatkan balik industri muzik kita yg dah makin tah apa2 srkg ni.
Keep it up!

ika said...

Keeo it up Anne Zulkifli!