Followers

Saturday, August 31, 2013

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 1)

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 1)


30-8-2013

 Anak sulung dengan anak kedua pasti ada perbezaannya.

 Kalau anak sulung takder, adek kedua pula akan bantu adek-adek yang lain. kan?

Bro Sufi dari blog Kerajaan Rakyat (klik)
Dulu lain sekarang lain

 Bro Audi, Hamba Allah, Sahabat dan Engkuyah menandatangani usahasama perjanjian perniagaan Miliun Software

Sessi dari hati kehati kumpulan pertama

 Sessi dari hati kehati kumpulan kedua.

  Sessi dari hati kehati kumpulan ketiga.

   Sessi dari hati kehati kumpulan keempat.Kumpulan lain-lain tak payahlah aku letak

 Brader dari Kedah, semuga impian anda untuk mendirikan rumah anak yatim diatas tanah lu dengan keuntungan yang akan dijanakan Miliun dikabulkan Tuhan hendaknya.

 Korang semua memang terbaek diladang! Mekasih banyak-banyak bro
Pesanan dari Sahabat dan Hamba Allah kepada anda semua. Dont Worry Be Happy

Artikel berkaitan (klik)
 
 

Friday, August 30, 2013

Ahlan Wasahlan Pada Semua Peserta Kedua Dan Tetamu Yang Diundang

Ahlan Wasahlan Pada Semua Peserta Kedua Dan Tetamu Yang Diundang


Menjana Ekonomi Keluarga
miliunsoftware@gmail.com

Kat sinilah nanti Miliun Software akan di install

Kita makan tengahari kat sini 31 Ogos nanti. Ada kambing bakar dan berpuluh jenis makanan yang gerenti korang tak habis makan punyer sebab Hotel ni buat open house. Kita semua memang bertuah. Terima Kasih Allah

 Yang bawa famili atau awekz tak nak share bilik boleh daftar kat kaunter ni. Korang pandai-pandai aar settle sendiri bilnya! Kalau tak silap aku kos sebilik tak kurang RM210 plus plus. Makan plak RM105 satu kepala untuk dewasa. Kanak-kanak 5 tahun hingga 12 tahun separuh harga

 Korang punya. Tshirt dan topi

 Untuk anak-anak dan juga isterizz yang nak kuruskan badan sementara bapaknya sibuk nak cari duit lebih. Harga aku tak tahu.

Boring kalu boleh tonjol

Kita makan malam dan sarapan pagi kat sini

Pada semua peserta yang dah siapkan apa yang diminta oleh saudara ezzad, tahniah diucapkan. Besok kita cuma masukkan MILIUN jer pastu bleh bersembang panjang.

Terima kasih juga pada En Azman, En Nasa, Bro Awie, Sis Yanti dan semua kakitangan Hotel Cheringin yang bertungkus lumus menjayakan bengkel ini

Artikel berkaitan (klik)
 

 


Tuesday, August 27, 2013

MULTI-MILIUN THANK YOU

MULTI-MILIUN THANK YOU 


Menjana Ekonomi Keluarga
miliunsoftware@gmail.com


Assalamu'alaikum semua,

Terlebih dahulu saya mulakan dgn muqadimah bahawa rezeki setiap kita ni, banyak ke, sedikit ke, semuanya telah ditentukan oleh Allah subhanahuata'ala (swt) sejak azali lagi. Masalahnya kita tak tahu berapa banyak rezeki bagi setiap kita yang yang telah ditentukan oleh Allah swt. Oleh itu kita kena terus berusaha dan berusaha tanpa jemu untuk mendapatkan rezeki Allah swt. 

Robot Miliun ni pun sama, robot ni hanyalah salah satu cara untuk Allah swt melimpahkan rahmatNya drpd khazanahNya Yang Maha Luas. Kalau sedikit untung kita bersyukur, banyak untung pun bersyukur, tarak untung pun kita bersyukur. Ok, stop forum perdana.

Petang Isnin lepas dapat sms uncle minta saya menstorykan experience saya dengan robot2 yang telah membantu menjanakan pendapatan tambahan di mana yg bagusnya robot2 ni tak perlu pecah masuk rumah2 jiran untuk mencuri seperti toyol. So, PERCAYA lah tiada sebarang unsur2 khurafat di dlm penggunaan robot Miliun ni.

Sebelum bertemu dgn robot Miliun ni, saya tercari2 perniagaan online yg boleh membantu menambahkan pendapatan dgn sedikit simpanan yg ada. Ye lah kadang2 tu ada orang yg ada duit lebih banyak dan ada yg ada duit lebih sedikit. Jadi kita tercari2 investment yg low risk tapi boleh menjanakan keuntungan yg luar drpd biasa hanya dgn pelaburan yg sedikit. 

Mana ada lagi beb business mcm tu. Bank FD pun 2% to 3% per year. Unit trust.... dah bercucu nanti barulah ada hasil. Yang lain tu pun so-so aje.

Jadi satu hari tu terbacalah blog uncleseekers promote kan robot2 FOREX ni. Saya pada mulanya sceptic juga. FOREX, SPOT MARKET, KOMODITI dan seangkatannya kalau tak kena gaya boleh koyak rabak poket dan selalunya, memang tak kena gaya, sbb selalunya kita mengharapkan orang lain yang meNGURUSkan pelaburan kita memang patutlah duit pelaburan tu semakin KURUS.

Ok... back to my experience. Berulang kali saya baca blog uncle beserta demo real account yg dipaparkan untuk saya fahamkan camana robot2 ni bekerja. Dahlah FOREX knowledge zero, pergi money changer tukar duit tu adalah dua tiga kali. Dgn ilhamNya dan izinNya saya pun shoot first email to EaFx Group and then apa yg oghang Melayu dok selalu sebut... The rest is history

Jadi semasa sessi Group pertama di Janda Baik, saya boleh sahkan bahawa rata2 yg datang berpuashati dgn showmanship Uncle, Hamba Allah dan Sahabat. Tiga brother kita ni memang really down to earth bersungguh2 inginkan peserta2 faham dengan peluang yg terbuka luas ini. 

Dengan keikhlasan mereka ini insya Allah produk ni boleh pergi lebih jauh lagi apatah lagi jika ianya dpt membantu pembangunan ummah. Gaya uncle (tapi ayat aku)... duit dapat, pahala pun dapat beb...

Alkisah pasal keuntungan pulak, dgn 15 robot bekerja, hasil keuntungan bulan pertama yg saya perolehi mencecah 40%. Itu pun sebab market bejaya mengelirukan robot tu - itu term saya yg FOREX 0. 

Jgn main2 robot pun boleh keliru... dia dah nampak lost.. masih nak masuk lost jugak. Ha!Ha!Ha!. Lantaklah kau Labu.... Floating lost saya paling tinggi pernah mencecah USD3600. Pada saat saya menaip ni floating lost dah menurun kepada USD1790. Apa yg saya difahamkan selagi kita tak cut-lost ianya bukan actual lost. Kita kena bagi peluang pada robot2 ni membuktikan kesetiaanya.

Walaubagaimanapun saya mengucapkan a Multi-MILIUN Thank You kepada Sahabat & Hamba Allah kerana sepanjang pengembaraan saya bersama robot2 ni, mereka berdua tidak jemu memberikan penjelasan bila kadang-kala robot2 ni melakukan aksi2 yg meragukan, mengerikan dan mcm2 lagi lah, dan kepada uncle juga yang tidak jemu memberikan sokongan2 dan hentaman2 yg tidak berbelah bagi diblognya bila ada yang kena dan tak kena perihal robot Miliun ni.

Sebenarnya uncle beri saya peluang menulis tak lebih drpd 20 perkataan aje, tapi robot2 ni banyak pulak ideanya menokok tambah sampai berjela-jela pulak. Ok uncle, I give back the space to you.

Wassalam AdDarwisy AlAudi

Komen aku : Perangai macam cipet! Kata tak tau menulis. Artikel kat atas tu menda?? Nasi ayam ke? Anyway, mekasih banyak-banyak bro. Pada kengkawan yang lain tu janganlah buat-buat lupa bayar balik duit kat mamat audi ni yang dahulukan duitnya sponsor barang kat Tahfiz tempohari

Thumbs Up untuk Miliun

 Tahniah Hamba Allah.


Terima Kasih Allah

Tinggal 3 Hari saja lagi!
 Sudahkah anda mendaftar?
 

Artikel berkaitan (klik)

 

Aturcara Bengkel EA Fx Group CHERENGIN RESORT 30-31 OGOS 2013

 Aturcara Bengkel EA Fx Group 
CHERENGIN RESORT 
 30-31 OGOS 2013 
 
Tinggal 3 Hari saja lagi!
 Sudahkah anda mendaftar?


30 Ogos 2013 (Jumaat) 

2.30 petang : Ketibaan peserta Pendaftaran dan Check-in

3.30 petang : Pengenalan & Asas Forex Dagangan Forex secara manual & EA. Rahsia gabungan Miliun Software

5.00 petang : Minum Petang

8.00 malam : Makan malam

9.30 malam : Penyerahan dan pemasangan Miliun Software kepada peserta

10.45 malam : Supper

 
 miliunsoftware@gmail.com

31 Ogos 2013 (Sabtu)

8.00 pagi : Sarapan

9.00 pagi : Teknik penggunaan Miliun Software, soal jawab mengenai Forex & Milun Software

12.30 tengahari : Makan tengahari Bersurai

Artikel berkaitan (klik)
 

 

Monday, August 26, 2013

Sila Ambil Keuntungan Anda Sekarang!

 Sila Ambil Keuntungan Anda Sekarang!

 
 miliunsoftware@gmail.com

 Satu Lagi Saranan Dari Hamba Allah

Setelah semua trader running miliun software didapati sebahagian besar memperolehi profit lebih 50%...

Saya amat mengalu-alukan trader-trader membuat pengeluaran profit untuk:

1) Dapat rasa keuntungan dari perniagaan forex yang diwar2kan sebagai perniagaan yang merugikan sampai bila-bila... alhamdulillah miliun tergolong dalam trader-trader yang berjaya...

2) Semua position clear dan akaun anda seperti baru dilahirkan. Mood senyum menanti anda sekiranya anda membuat keputusan yang tepat... Sekiranya anda tidak membuat sebarang pengeluaran pun ia tidak bermakna akaun anda akan mengalami kerugian...

Untuk pengetahuan anda semua smart trading system adalah trading yang profit tanpa anda sebarang floating...
 
Tinggal 4 Hari saja lagi!
 Sudahkah anda mendaftar?
miliunsoftware@gmail.com
 Artikel berkaitan (klik)
 
 

Sunday, August 25, 2013

Kemungkinan Mood Senyum Minggu Depan Amat Tinggi…. Insya Allah

Kemungkinan Mood Senyum Minggu Depan Amat Tinggi…. Insya Allah

 miliunsoftware@gmail.com

Artikel Penting Dari Hamba Allah Untuk Kita Semua

Miliun software

Ia direka dengan menggunakan teknik bantu membantu antara ea yang disatukan dalam akaun yang sama..setiap position yang didagangkan tidak mungkin sentiasa positif tanpa sebarang floating… market spread dan broker commission sahaja pun dikira floating rugi…

Dalam forex terdapat 3 senario dan strategi yang dapat disimpulkan iaitu :

1) Teknik single post iaitu trading dengan satu position pada Sesuatu masa. Ia akan berakhir dengan pengambilan untung atau kerugian..biasanya ia dilakukan oleh trader2 yang hebat ..

Mereka meramalkan sesuatu mata wang naik atau turun dan position akan dilakukan dengan pemilihan waktu yang tepat kerana sekiranya position yang didagangkan segera dengan market maka keuntungan la yang akan diperolehi tetapi bertentangan maka rugi la postion yang didagangkan… biasanya dalam kajian tiada lagi trader yang mampu meramal dengan tepat secara konsisten…

2) Teknik yang kedua ialah teknik locking (hedging dalam mata wang sama)…position yang pertama aka n ada backup position yang bertentangan dengan position yang pertama… sekiranya position pertama buy ,untuk lock position apabila berlaku floating maka sell akan dilakukan untuk backup position yang pertama.. biasanya pernggunaan margin/modal yang besar sahaja akan berlaku locking system… trader tidak close postion yang floating sebaliknya mereka lock position dengan position bertentangan untuk mengelakdaripada berlaku floating yang lagi besar.

3) Teknik yang terakhir ialah teknik hedging pelbagai matawang… ia jarang dilakukan oleh trader kerana agak tidak professional apabila dinilai oleh trader2 hebat… keuntungan yang diperolehi tidak bergitu banyak setiap kali clear postion dilakukan…

Miliun teknik 

Dalam semua kategori di atas miliun direka dengan menggunakan teknik 2 dan 3… locking sekiranya tidak betul bacaan ea… tetapi gandaan lot berbeza berbanding position pertama… locking dilakukan sebanyak 3 kali sahaja… 1st position single post… 2nd position backup 1st position… position 3rd backup kepada 1st position dan 2nd position… sekiranya kesemua backup dilakukan oleh ea namun 1st postion masih lagi floating. Maka ea akan mengabaikan position tersebut..ea akan focus kepada sub ea yang lain… sub ea yang lain akan menjana keuntungan (balance) semata-mata untuk cover/backup position yang floating td… betapa susah dan berisikonya forex…

Contoh akaun uncleseekers… (klik)

Bebarapa Position yang floating 2 minggu lepas dapat diclearkan pada minggu ni kerana market tiada siapa boleh ramalkan… terpulang pada nasib dan rezeki… cara penggunaan ea ialah balance akaun uncle yang run 34 ea ialah 8XXX ..unrealizeialah 2xxxx manakala modal asal 5000usd… walaupun profit apabila unrealize di clearkan hanya peroleh 7xxusd namun,, kemungkinan mood senyum minggu depan amat tinggi…. Insya Allah


Tinggal 5 Hari saja lagi!
 Sudahkah anda mendaftar?
miliunsoftware@gmail.com

Artikel berkaitan (klik)

 

4 Orang Dah Enjoy Sakan Semalam. Orang Buat Untung Korang Buat Apa?

4 Orang Dah Enjoy Sakan Semalam. Orang Buat Untung Korang Buat Apa?


Menjana Ekonomi Keluarga
miliunsoftware@gmail.com

Thumbs Up untuk Miliun
 Tahniah Hamba Allah.


Terima Kasih Allah
 Email dari Sahabat

Modal asal USD5000
Mula trade pada 13.07.2013
Pada tanggal 23.08.2013 catat keuntungan sebanyak USD2390.57
telah pun withdraw USD1000 pada 23.08.2013

Komen aku - Mungkin brader ni bagi duit untung yang dia keluarkan semalam sebanyak RM3,200 tu kat bini dia supaya nak amik hati balik pasal ada yang dia tak tunaikan kot! 
Margin USD5000 bermula trade pada 05.08.2013
Pada tanggal 20.08.2013 telah withdraw USD700
Profit yang masih berbaki belum withdrw sebanyak USD691.21 sehingga tanggal 23.08.2013

Komen aku - USD691.21 = RM2211.87. Mungkin dalam kepala awekz cun ni nak beli handbag dengan kasut kot. Betulke? Hu hu

margin USD2000 bermula trade pada 05.08.2013
sehingga 23.08.2013 telah catat keuntungan sebanyak USD731.18
telahpun withdraw sebanyak USD470

Komen aku -Tak sampai 15 hari Trade dah masyuk RM2,339.77. Fulawei!

Margin asal USD2000 bermula trade pada 05.08.2013
sehingga 23.08.2013 telah catat keuntungan sebanyak USD722.43
telahoun withdraw sebanyak USD500
baru tambah margin baru sebanyak USD6000

Komen aku - Untung RM1,600 kasi keluar pastu masuk balik modal USD6000. Ermpph..Mesti ada lagi duit terselit yang nak tambah modal lagi pasni!

Tinggal 5 Hari saja lagi!
 Sudahkah anda mendaftar?
miliunsoftware@gmail.com

Artikel berkaitan (klik)